www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2016

Alweer 40 geslaagden in 2016, brengt het totaal op 163!

Slagingspercentage 2016:

1e examens: 70-75%

herexamens: 70-75% 

Op 20 december is Juul Santema geslaagd. Bijna te voorzichtig, maar zeker voldoende om te slagen. Evenals de rest van jouw familie gezegend met aanleg voor het autorijden, nu lekker zelf veel gaan oefenen. Bedankt voor de fijne uren samen.

Op 16 december is Jord Boeijen geslaagd! Na een rustige maar veilige examenrit mag je nu alleen verder. Met de kilometer die je gaat maken wordt het vooruitplannen beter, ik heb er alle vertrouwen in. Heel veel succes alleen. Bedankt voor de gezellige lessen.

 

 

Op 15 december is Wieger van Linder soepel door het rij examen heengerold. Veel talent, prima examen. Blijf vasthouden aan de rustige handelingen, en je gaat je goed doorontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd! 

Op 23 november is Eva Pabon geslaagd. Onrustig begin, maar daarna zeer overtuigend. De kennis en het vertrouwen in jezelf is er, nu vooral daar waar kan blijven oefenen. Bedankt voor de leuke lessen samen, bedankt ook voor de leuke kaart en het overheerlijke biertje!

Op 14 november is Jan Jenneskens geslaagd. De derde uit de familie, met zeker de meeste aanleg. Soepele rit gereden, maar blijf wel op het oranje licht reageren. Heel veel plezier zonder mij, maar dat gaat vast lukken. Binnenkort nog maar eens (tafel-)tennissen!

Op 10 november is Imke van de Loo na een prima rit door haar eigen dorp geslaagd. Blijf altijd de focus en het overzicht houden en je gaat je prima ontwikkelen. Zeer plezierig om met jou te mogen rijlessen, nu nog even met je ouders op pad. Het waren lekkere chocoladebollen (en een leuk sinterklaascadeautje). Bedankt!

Op 31 oktober is Milou Henskens na een zeer gezellige examenrit terecht geslaagd. Degelijk, oplettend gereden. Erg leuk om jou te mogen helpen richting rijbewijs, we zullen elkaar nog vaak zien in onze straat. Bedankt voor de overheerlijke bonbons! 

Op 24 oktober, een dag na haar 18e verjaardag, is Imke Westendorp terecht geslaagd. Prima rit, je oogde lekker ontspannen tijdens het examen. Het aandachtspunt blijft vooruitplannen, maar daar kun je nu zelf mooi aan gaan werken. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, erg leuk om jou rijles te mogen geven.

Op 21 oktober is Marcelo Rosheuvel na een zeer pittige rit dwars door het centrum geslaagd. Een stoeprandje, maar verder heb je jezelf prima gered. Nu zelf lekker veel gaan rijden, je gaat je denk ik prima verder ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd, we blijven elkaar vast tegenkomen in Gijzenrooi.

Op 3 oktober is Christl van Lier geslaagd voor haar rijbewijs. In amper 3,5 maand zowel theorie als praktijk gehaald, super gedaan. De laaste lessen boven het examenniveau uitgegroeid, tijdens het examen weer iets minder. Maar prima resultaat. Bedankt voor de leuke uren samen!

 

Op 28 september is Marte Kuijpers geslaagd. Je hebt bij de laaste lessen en bij het examen de spanning goed onder controle gehouden. Rustige gecontroleerde rit, ga vooral op deze manier door. Bedankt voor het vertrouwen in mij, zeker ook bedankt voor de leuke tijd samen. 

Op 23 september is Daphne Coppen na een prima rit (blijf wel scherp in de voorrang) geslaagd. Door omstandigheden zijn er regelmatig lessen uitgevallen, maar je hebt het prima opgepakt. Erg leuk om jou te leren kennen, het waren zeer plezierige lessen. Veel succes (en gezondheid)!

Ties de Haan is op 21 september terecht geslaagd. Nu verlost van de spanning van het examen zul je jezelf verder prima gaan ontwikkelen. Het talent is er zeker. Heel veel succes zonder mij, bedankt voor de leuke uren .

Saman is de 150e geslaagde binnen 4,5 jaar!!!!

Op 20 september is Saman Werkhoven geslaagd! In 2012 begonnen, tijdje gestopt en nu in verband met een nieuwe baan alsnog zeer snel afgerond. Super gedaan, veel succes met je nieuwe baan!

Op 15 september is Mijs Kuijpers geslaagd. Op tijd de rust gevonden om alleen verder te gaan. Super! Blijf vooral rustig naderen, veiligheid staat altijd voorop. Ik heb het erg leuk gevonden om jou te mogen helpen bij het halen van het rijbewijs, ik zal je missen. 

Op 6 september heeft Maria Scholten haar rij-examen gehaald. Vanaf het moment dat je hardop ging denken tijdens de rijlessen ben je hard vooruitgegaan. Vooral blijven doen. Door de spanning van het examen geen vlekkeloze rit, maar jou niveau is ruim voldoende om zonder mij verder te kunnen. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen richting rijbewijs, erg leuk! 

Op 2 september is Michiel Diemel terecht geslaagd! Een minder briljante actie, maar dat heb je gecompenseerd met een verder zeer overtuigende rit. Als je goed geconcentreerd blijft ga je jezelf prima verder ontwikkelen. Het gevoel voor autorijden is er. Bedankt voor de vele leuke uren samen.

Op 30 augustus is Isabelle van de Walle,net voordat ze naar Amsterdam vertrekt, geslaagd! De laatste weken hebben we elkaar veel gezien, met dit topresultaat tot gevolg. Blijf gefocused en blijf rustig naderen, dan ga jij jezelf prima redden. Bedankt voor de gezelligheid (en voor de Champagne).

Op vrijdag 12 augustus is Dorien de Haan geslaagd! Net voor je verhuizing naar Wageningen het rijbewijs binnen, super gedaan. Goede basis en een prima doorzettingsvermogen, alleen examen rijden is lastig. Nu vooral veel rijden, ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor alle leuke uren! 

Op 2 augustus is Frederique Span terecht geslaagd. Geen superrit, maar zeker voldoende kwaliteiten om zonder mij verder te kunnen. De eindsprint in de laatste week is een goede keuze geweest. Heel veel succes met je ouders naast je, bedankt voor de gezelligheid.

 

Op 5 juli is Michelle Koolen geslaagd. Na een tijd bij een andere rijschool gelukkig bij mij terechtgekomen. Met veel duidelijkheid en rustige uitleg heb je een behoorlijk niveau gehaald (ook koppelen gaat prima). Samen veel gelachen, bedankt voor de superleuke uren. 

 

Op 30 juni is Roos van Mens na een zeer goede examenrit geslaagd voor haar rijbewijs. Prima basis om jezelf verder alleen te ontwikkelen. Vertrouw vanaf nu op jezelf, dan komt het zeker goed. Zeer plezierig om jou rijles te mogen geven, ik zal je gaan missen! 

Op 14 juni is Marjolein de Vries geslaagd! Normaal gesproken snel afgeleid, maar op het examen de concentratie goed vast kunnen houden. Blijf werken vanuit je goede basisstructuur, de souplesse wordt dan steeds beter. Bedankt dat ik jou heb mogen begeleiden richting rijbewijs!

Op 13 juni is Emma Bonnot geslaagd. Het heeft even geduurd, maar het niveau is zeker goed. Ik ben trots op je doorzettingsvermogen, echt super gedaan. Vanaf nu vooral veel rijden, zorg wel voor een goede focus! Bedankt voor alles. 

Op 31 mei is Ireen Scheffers geslaagd. Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Genoeg zelfvertrouwen om het nu alleen te mogen doen. Blijf voorzichtig en blijf vooral goed vooruitplannen! Heel veel plezier met het rijbewijs, bedankt voor de leuke tijd.

Op 30 mei heeft Lisanne de Goede haar rijbewijs gehaald. Behoorlijk gespannen vooraf, maar eenmaal examen aan het rijden prima gefocust. 1e deel helemaal niks op aan te merken, bij de snelweg kwam de spanning enigszins terug. Super gedaan, bedankt dat ik jou heb mogen helpen (erg leuk) met het halen van het rijbewijs. Veel succes zonder mij!  

Op 28 april is Mirthe Henskens zeer terecht geslaagd. Goede rit, prima basis om alleen verder te gaan. Eind vorig jaar begonnen, nu al klaar. Snel geregeld! Ik heb het zeer leuk gevonden om jou te begeleiden richting rijbewijs. We zullen elkaar nog regelmatig in onze straat tegenkomen. Heel veel succes alleen.

Op 26 april heeft Jane Ayu Nurlytha haar rijbewijs gehaald. Voorzichtig, maar zeker veilig. De doorstroming wordt naarmate je meer kilometers maakt steeds beter. Vooral veel blijven rijden. Ik ben trots op je doorzettingsvermogen, echt super gedaan. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen met het halen van het rijbewijs, ik heb er veel plezier aan beleefd!  

Op 20 april is Lonneke Sars geslaagd. Theorie en praktijk in 1 keer, binnen een half jaar helemaal klaar. Vanaf nu veel rijden, het vooruitplannen wordt steeds makkelijker als de bediening van de auto geoptimaliseerd wordt. Met een automaat is het een stuk makkelijker, al hoop ik wel dat je veel blijft schakelen. Bedankt voor de superleuke tijd samen!

Op 14 april is Lidy Prins geslaagd! Helaas een examen zonder mij (mentor examen), maar daardoor wel 2 examinatoren overtuigd. Lidy, bedankt voor de zeer leuke tijd en bedankt voor het helpen bij mijn bijscholing. Als je meer geloof krijgt in eigen kunnen wordt het rijden steeds makkelijker. 

 

Op 11 april is Nicole de Raat geslaagd. Onrustig begin met bochtje achteruit, maar door een hoge mate van besluitvaardigheid lekker zelfstandig gereden. Het vooruitplannen moet groeien, maar dat wordt vooral beter door veel kilometers te maken. Bedankt voor de leuke tijd samen, we komen elkaar vast nog veel tegen bij ons in de straat! 

 

Op 8 april is Emma Severens geslaagd voor haar rijbewijs. Je kon het zelf amper geloven, maar je hebt echt zeker voldoende laten zien van je kwaliteiten. Houd vooral het rustig naderen erin, dat geeft jezelf meer tijd om goede keuzes te maken. Zeer leuke tijd met je gehad, ik zal blijven zwaaien als ik weer eens voorbij rijdt in het Florapark. 

Op 5 april is Jaap van Duivenboden na een degelijke rit geslaagd. Eerst theorie gehaald, daarna een zeer voorspoedige rijopleiding. Je hebt veel aanleg, ik denk dat je prima door gaat groeien. Nu samen met je moeder op pad, dat gaat zeker goedkomen. Bedankt voor de zeer leuke uren! 

 

Op 18 maart is Luuk Stikkelbroeck geslaagd. Goede rit, genoeg zelfvertrouwen. Blijf wel rustig naderen om voldoende tijd voor overzicht te houden. Nu met opa, oma en moeder op pad. Bedankt voor de leuke uren, het ga je goed!

 

Op 9 maart is Micky Lynn Wilting na een zeer goede rit geslaagd. Halverwege de rit al van de examinator horen dat het erg lekker gaat gebeurt niet vaak. Super gedaan. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, ik zal jou eeuwige lach niet snel vergeten!  

 

Op 19 februari is Micki Moeskops geslaagd voor haar examen. De dag ervoor nog onrustig, op het examen een prima rit neergezet! Blijf deze rust vasthouden. Nog enkele maanden met je ouders, en daarna lekker alleen op pad. Bedankt voor de super leuke tijd, ik zal je missen! 

 

Op 9 februari is Thijs de Haan na een degelijke examenrit geslaagd. Als je het toverwoord "rust" blijft gebruiken zul je met regelmatig oefenen jezelf goed doorontwikkelen. Het verstand is er zeker! Bedankt dat ik je heb mogen helpen met het halen van het rijbewijs.

 

Op 4 februari is Luna Jansen geslaagd. Bij een rotonde nonchalant, maar verder een prima examenrit. Het gevoel voor het rijden is er, blijf op tijd de benodigde rust pakken. Heel veel succes met je ouders naast je, bedankt voor de leuke uren samen.

 

Op 4 februari is Annemijn Harmsen van de Vliet geslaagd voor haar rijbewijs. Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er. Ik ben trots op jou doorzettingsvermogen, heel veel rijplezier zonder mij. Heel veel plezier in Utrecht. Bedankt voor alles! 

 

Op 12 januari is Tiemen Kamp na een degelijke rit geslaagd voor zijn rijbewijs. Blijf zorgen voor een goede focus in de auto, het basisniveau is prima. Bedankt voor de leuke tijd samen, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl