www.rijschoolnijkamp.nl

 Geslaagd in 2015!   Topjaar!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van het rijbewijs!

Dit jaar zijn er maar liefst 44 geslaagd, in totaal wordt het 123

Slaginspercentage 2015:

1e examens: 70-75%

herexamens: 80-85%

 

Op 30 december heeft Emiel Gieles het jaar prachtig afgesloten. Goed bewust van eigen mogelijkheden een steady examen gereden. Het inzicht groeit naarmate je meer kilometers gaat maken. Bedankt voor de fijne uren samen, veel succes met je studie en je stage in Mexico!

Op 23 december is Bob Burghouts geslaagd. Begin ging niet lekker, goed dat je dat uitsprak richting examinator. Daarna een prima rit neergezet, waardoor de mindere start je vergeven werd. Veel plezier gehad samen, maar je zult nu echt alleen verder moeten. Ik heb er alle vertrouwen in. 

Op 11 december is Mirte mac Gillavry geslaagd voor haar rijbewijs. Het leek alsof je het niet kon geloven, maar de uitslag is zeker terecht. Geen perfecte rit, maar ook geen spannende momenten in het examen. Indien mogelijk vooral veel gaan rijden, zolang je de voorzichtige kant houdt komt het met jou zeker goed. Veel plezier in Thailand! 

Op 1 december is Veerle van de Eijnde na een soepele rit geslaagd. Een haastige actie, maar die is je vergeven. Met veel oefenen gaat het zelfvertrouwen snel omhoog, ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt dat ik jou heb mogen begeleiden richting het rijbewijs, ik heb er veel plezier aan beleeft.

Op 27 november is Sanne Faszbender geslaagd. Een (te) voorzichtig begin maakte het voor mij spannend, maar in het 2e deel heb je duidelijk laten zien hoe het hoort. Een van mijn allerjongste kandidaten, nu nog ruim 9 maanden met je ouders op pad. Bedankt voor de gezelligheid, en natuurlijk ook voor je leuke kaart!

Op 25 novemeber is Loes Royakkers na een voorzichtige maar gedegen rit terecht geslaagd (en eerder dan je vriendje!). Je blijft lekker dicht bij jezelf, als je meer kilometers gaat maken zul je merken dat je hard vooruit gaat. Nu verder in de automaat, stuk makkelijker!  Bedankt voor de leuke lessen.

Elke Brandon is op 11 november geslaagd voor haar rijbewijs. Het niveau tijdens de laatste rijlessen was veel hoger dan bij het examen, maar het is toch gelukt. Blijf de rust vanuit de lessen vasthouden! Bedankt voor de leuke tijd, ik zal jou en jouw familie gaan missen. 

Op 11 november is Maite van der Knaap geslaagd na een rustige, veilige rit. Blijf deze voorzichtigheid vasthouden, de doorstroming zal met de ervaring gaan toenemen. Bedankt voor jouw vertrouwen in mij, heel veel succes met het rijden (en met je studie!).

Op 27 oktober is Cas Verhoeven na een prima examen terecht geslaagd. Als je in de auto de uitslag al krijgt is het zeer overtuigend geweest. Blijf deze focus vasthouden, je zult jezelf dan steeds beter leren rijden. Bedankt voor de leuke zaterdagen.

Op 19 oktober is Bart Oversteegen geslaagd. Na het plannen van het examen nam de spanning toe, maar je hebt je op je examen prima gered. Veel gelachen samen, ook nogmaals bedankt voor het rijden tijdens mijn bijscholings-instructeursexamen. Heel veel plezier zonder mij!

 

Op 7 oktober is Kaj Constant geslaagd. De laatste uren voor het examen waren door de toegenomen spanning niet de beste, het rij-examen zelf getuigde van klasse. Prima rit, blijf vooral zo doorgaan! Heel veel succes verder, bedankt dat ik je heb mogen helpen met het halen van het rijbewijs.

Op 5 oktober heeft Thomas Valk zijn rijbewijs gehaald. Goed vooruitplannen, rustige handelingen en op jezelf blijven vertrouwen. Als je dit blijft doen ga jij je zeer goed doorontwikkelen. Super gedaan, bedankt voor de leuke uren samen. 

Op 25 september is Remi Zoestbergen geslaagd! Ondanks een huurauto een prima examen gereden. Tempo waar kan, rust waar nodig. Het proces heeft om verschillende redenen wat langer geduurd, maar wel een prachtig resultaat. Bedankt voor alles. 

Op 18 september is Onyema Isimah geslaagd voor zijn rijbewijs. De weken voor het examen sloop de spanning er in, maar op de dag dat het moest gebeuren een prima rit gereden. Blijf de rust vasthouden, dan komt het zeker goed. Bedankt voor de fijne lessen samen! 

Op 5 augustus is Arden Timmermans geslaagd na een gezellige examenrit. De kerk is niet gevonden, maar de route is toch niet van belang. Blijf alert, nu nog 10 maanden met begeleiders op pad. Bedankt voor de leuke ontspannen uren, succes met de nieuwe studie! 

Op 4 augustus is Jeroen van Eldijk geslaagd. Goede rit neergezet, soms aan de rustige kant. Blijf alert op fietsers! Met een goede focus een prima chauffeur, heel veel plezier alleen. Bedankt voor het zelfgebrouwen bier, ik zal er van gaan genieten!

Op zaterdag 25 juli om 8.00 in de ochtend is Evert Hollander geslaagd. Bij de term examen ben je bij vlagen onrustig, maar je hebt de auto prima onder controle. Ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor de fijne lessen samen, ook bedankt voor de prachtige review!

Op 7 juli is Stijn de Haan geslaagd! Net op tijd lekker stabiel geworden, prima examen gereden. Het was even puzzelen, maar we hebben het samen in korte tijd prima geregeld. Met rijbewijs naar Amerika, prachtige planning. Veel plezier met het rijbewijs, heel veel succes in New Mexico.

Ook Duco van Slagmaat is op 22 juni geslaagd. Prima ontspannen rit, veel humor tijdens de opleiding en bij het examen. Bedankt voor de vele gezellige uren, heel veel succes alleen. Blijf de focus houden op rustig handelen!

Op 22 juni is Tamara Hoogeweegen geslaagd na een prima rit. Het proces naar het rijbewijs heeft lang geduurd, maar dat lag ook zeker aan al het reizen van je. Heel veel plezier ermee, voor nu succes in Londen!

Eveneens op 15 juni is Evelijn van Leeuwen geslaagd. Het rijden van een examen is een kunst, als je dichter bij jezelf was gebleven was de uitslag overtuigender geweest. Maar toch zeker voldoende. Veel plezier met het rijbewijs, samen met Niek maar lekker genieten. Succes in Amsterdam!

Op 15 juni is Niek Schalkwijk geslaagd voor zijn rijbewijs. Het vooruitplannen kan een stuk beter, maar daar mag je nu zelf aan werken. Pak op tijd je rust, dan komt het zeker goed! Bedankt voor de leuke tijd, het ga je goed! 

Op 8 juni is Rens Willems na een prima examen geslaagd voor zijn rijbewijs. Blijf wel uit de dode hoek van grote voertuigen, je hoeft het gevaar niet op te zoeken. Nu veel alleen op pad, heel veel succes!

Geslaagde 100!!!!!!!!!

Op 3 juni is John Rijkers geslaagd als 100e leerling van de rijschool. Door de eigen verklaring duurde het allemaal langer dan gepland, maar het rijden zelf gaat je prima af. Heel veel succes en plezier met het rijbewijs. (helaas geen foto)

Op 1 juni is Susan Gosselink terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Het grootste deel van de lessen bij een andere rijschool gehad, bij mij verder gegaan en prima afgerond. Ik ben echt trots op je dat je ondanks je ziekte bent blijven doorzetten. Ik wens je heel veel succes in de toekomst, bedankt dat ik je heb mogen leren kennen! Nu lekker met de camper rijden....

Op 19 mei is Paulien Nabben geslaagd. Bij de uitslag kon je het nauwelijks geloven, maar je hebt het echt verdiend. Nooit meer naar het CBR, heerlijk gevoel moet dat zijn. Ik heb het erg leuk gevonden om met jou te mogen lessen, maar je zult het nu zonder mij moeten doen. Heel veel succes, ook met de design academy.

Op 13 mei is Patricia Wiering geslaagd voor haar rijbewijs. Beetje vreemde omkeeropdracht tussen geparkeerde auto's, maar wel handig uitgevoerd. Verder prima rit. Knap dat je het voor je familie geheim hebt kunnen houden. Bedankt voor het fijne lessen samen.

Op 11 mei is Carlijn Santema geslaagd na een prima rit. Supersnel geregeld, al blijft jouw broer bovenaan staan. Bedankt voor de leuke humor, ik wens jou heel veel succes met rijden.

Op 8 mei is Charlotte Willems geslaagd! Prima start van het examen, de spanning liep echter behoorlijk op. In totaal een goede indruk achtergelaten, alleen zul je jezelf zeker moeten kunnen redden. Bedankt voor het vertrouwen, heel veel succes alleen. 

Op 6 mei is Esmee Willems geslaagd. Uurtje vooraf nog slordig, examen ging echt prima. Ik heb het heel leuk gevonden om jou te mogen begeleiden richting rijbewijs. Net op tijd gehaald, nu veel plezier op kamers in Nijmegen.

Op 1 mei is Rens van Stiphout geslaagd! Slappe band tijdens het examen even oppompen was even lastig, maar het talent overwint alles. Zorg er wel voor dat je de rust blijft pakken, dan ga je jezelf prima ontwikkelen. Heel veel succes, ik ga jou en de overbuurman zeker missen.

Op 29 april is Pien de Laat geslaagd voor haar rijbewijs. Vooraf veel spanning, maar op het moment dat het er om ging prima gepresteerd! Super gedaan, ik ben trots op je. Heel veel succes zonder mij, maar dat gaat zeker goedkomen.

Op 28 april is Xander de Wit in Mierlo geslaagd voor zijn rijbewijs. Een enkele keer de verkeerde versnelling, maar verder een degelijke rit gereden. Goede basis om alleen verder te gaan, het zelfvertrouwen is er overduidelijk. Bedankt voor de leuke tijd!  

Op 20 april is Liselot Claassen geslaagd voor haar rijbewijs. Enigszins rommelig begin, maar daarna een lekkere rit gereden. Blijf vertrouwen houden in je eigen kunnen, dan komt het alleen rijden zeker goed. Veel plezier in Australië! Bedankt voor de gezelligheid.  

Op 2 april is Sara Barros Das Neves na een prima, zeer ontspannen rit geslaagd voor haar rijbewijs. Een mindere actie, maar verder zeer overtuigend. Soepeltjes het rijbewijs gehaald, super gedaan. Bedankt voor alles, heel veel succes alleen.

Op 19 maart is Inez Boeijen terecht geslaagd! Je hebt een prima indruk achtergelaten bij het CBR, wel continue alert blijven. Je hebt ruim genoeg kwaliteiten om lekker alleen te gaan rijden, heel erg bedankt voor de leuke uren en de leuke kaart!

Op 2 maart is Florine Koster na een zeer goed examen terecht geslaagd. Relaxte rit, een aantal rijlessen voor het examen was het kwartje gevallen. Blijf deze rust en alertheid vasthouden. Bedankt voor de fijne lessen samen, veel succes alleen.

Op 26 februari is Sacha Cornelissen geslaagd. Na een lange periode bij een andere rijschool bij mij terechtgekomen, samen toegewerkt naar dit prachtige resultaat. Je hebt je beste rit tot het laatst bewaard. Ik ben supertrots op jou en jou doorzettingsvermogen!  

Op 3 februari is Tom Beekmans zeer terecht geslaagd voor het rijbewijs. Vol vertrouwen een prima rit gereden, slechts een klein puntje van kritiek gekregen. Blijf lekker rustig handelen, je gaat je dan verder prima ontwikkelen. Nog bedankt voor de fles La Chouffe!

Op 2 februari is Gijs Pieterse geslaagd. Zeker geen foutloze rit, maar het talent dat je hebt heeft de doorslag gegeven. Je hebt het rijbewijs soepel geregeld, nu lekker scooter en auto rijden. Ik vond het zeer aangenaam, heel veel succes alleen. 

Op 23 januari is Charlotte Beddows na een lange examenrit geslaagd voor haar rijbewijs. Super gedaan. Je hebt genoeg capaciteiten om alleen verder te gaan. Heb vertrouwen in jezelf, dan gaat het zeker lukken. Ik wil jou en jouw familie bedanken voor het vertrouwen in mij, de positieve reclame in de buurt en de leuke koffiemomenten.

Op vrijdag 16 januari is Jasper Bongers na een zeer stabiele rit geslaagd. Je hebt het rijbewijs supersnel geregeld, zeer knappe prestatie. Nu nog een half jaar met je ouders, heel veel succes zonder mij. Bedankt voor de fijne tijd samen.

Op 12 januari is Eva van Turnhout geslaagd. Na een onrustig begin van het examen heb je duidelijk aangetoond dat je het alleen kunt. Super gedaan, nu vooral veel blijven rijden. Ik zal de leuke uren met jou gaan missen.

Op 5 januari is Noud Smulders terecht geslaagd voor zijn rijbewijs. Achter hoge voertuigen meer afstand houden is goed voor het overzicht, verder ben je handig genoeg om alleen verder te gaan. Heel veel succes zonder mij, vooral lekker veel gaan rijden.

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl