www.rijschoolnijkamp.nl

Theorieboeken aanbieding:

Theorieboek + 10 uur online examens oefenen voor slechts 30,- euro (inclusief btw). Dit is een tijdelijke aanbieding door een voordelige inkoop!

Volg je liever een theoriecursus, dit kun je prima doen via www.theoriecentrum.nl (een samenwerkingsverband tussen een aantal goed aangeschreven rijscholen)!

 

Theorie examen reserveren

Via de website www.cbr.nl kan een kandidaat eenvoudig zijn/haar eigen theorie examen reserveren. De betaling gaat via ideal, als u niet over deze mogelijkheid beschikt kan de rijschool een theorie examen voor u reserveren. Verder heeft u uw BSN nummer en een DigiD nodig.

De volgende stappen zijn nodig om op de juiste pagina te komen:

* Ga naar www.cbr.nl

* Onder het kopje "uitgelicht" kunt u klikken op "aanmelden theorie examen"

* Vervolgens kunt u klikken op "reserveer hier zelf online"

* Daarna klikken op "reserveer nu uw examen"

* Doorloop vervolgens alle stappen en reserveer een voor u fijne datum en tijd.

* De kosten van een theorie examen zijn 41,- euro.

Mocht u er niet uitkomen kunt u contact opnemen met de rijschool. Zorg voor een goede voorbereiding van het examen. Heeft u een theorieboek, examen cd rom of een complete internetopleiding nodig kunt u eveneens contact opnemen met de rijschool.

Veel succes met het behalen van het theoriecertificaat. Mochten er vragen over de theorie zijn kunt u deze altijd stellen aan de rij-instructeur. Indien gewenst kan er vanzelfsprekend tijd worden vrijgemaakt om hier goed op in te gaan.

 

 

 

 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl