www.rijschoolnijkamp.nl

Tarieven 2023:

In verband met de hoge inflatie in combinatie met een sterke verlaging van aftrekposten voor zelfstandigen is het lestarief verhoogd. Vooruitbetaalde lessen blijven geldig tegen het oude tarief.

 

De lestarieven zijn gebaseerd op rijlessen met een duur van 60 minuten. Alle tarieven zijn inclusief btw. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd. Reserveren van toetsen en examens bij het CBR kan alleen indien de kandidaat beschikt over een geldig theoriecertificaat.

Het startpakket bestaat uit 20 lessen van 60 minuten (€58,-per les). Na deze 20 lessen kunnen we gezamenlijk evalueren en beoordelen of een tussentijdse toets gewenst is. Ook kunnen we (als de theorie behaald is) een planning gaan maken richting het examen. Gemiddeld worden er in Eindhoven 45 uur gereden voor het 1e examen.

De rijlessen worden in principe 1 op 1 gegeven, er worden dus tijdens de rijles geen andere leerlingen opgehaald en/of thuisgebracht.

 Startpakket                                          

€ 1160,-

                                     
 Vervolglessen van 60 minuten€ 58,-                     
 Tussentijdse toets:€ 185,75
 Praktijk examen:                                   € 225,75
 Gezondheidsverklaring:     € 41,-
  
 Overige tarieven: 
 Kennismakingsles* (60 minuten): € 58,- 
 Losse rijles (60 minuten):€ 60,-
 Theorie examen (zelf reserveren):    € 41,-
 BNOR examen:€ 243,50
 Faalangst examen:  € 276,50
 Theorieboek + 10 uur online training:€ 30,-
  
   
  

 

Alle lessen die in pakketvorm worden afgenomen kosten 58,- euro per stuk, de grootte van de pakketten kunnen we in onderling overleg afstemmen. Lesgelden dienen vooruit betaald te worden. Het startpakket wordt standaard in 2 termijnen (kan in overleg ook in 4 termijnen) gefactureerd. Het volgen van losse lessen kan alleen a contant. Het tempo waarin de lessen elkaar opvolgen bepaalt u grotendeels zelf.

Kennismakingsles*: 

Indien de leerling besluit verder te gaan bij mijn rijschool wordt de rijles als 1e rijles van het startpakket verwerkt. Er volgt dan geen specifieke rekening voor de kennismakingsles. Indien de kennismakingsles ver voor aanvang van de daadwerkelijke rijopleiding is wordt de rekening wel apart verstuurd!

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl