www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2023!

De eerste 9 geslaagden van het jaar zijn er al weer, dit brengt het totaal op 344!

Maartje Rolfes

Marit Fokker

Georgia Janssen 

 

Op 28 februari is Carlijn de Groot geslaagd! Je hebt jezelf prima gered op het examen, al blijft het tijdig vooruitplannen inclusief borden kijken nog wel echt een aandachtspunt. Ik heb het erg leuk gevonden om aan jouw rijles te mogen geven. Veel plezier met het rijbewijs, ik hoor graag van je hoe het rijden zonder mij gaat. Bedankt voor het leuke cadeautje!

Op 11 februari is Sem Koeneman geslaagd. Het was een zeer soepele rijopleiding, vanaf de eerste tot de laatste les lekker bewust gereden. Op zaterdag heel vroeg mooi afgerond. We zullen elkaar nog veel zien in onze straat! Bedankt voor de leuke uren samen.

Op 8 februari is Susan Barros das Neves geslaagd! Goed voorbereid en de stress goed onder controle heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Heel veel succes met het alleen oefenen, het zal steeds fijner aan gaan voelen. Bedankt voor de gezelligheid.

Op 3 februari is Evangeline van Vugt geslaagd. Probeer in de toekomst regelmatig te gaan rijden, dan zal het rijden steeds soepeler gaan. Gelukkig is het halen van het rijbewijs, in navolging van je zus, jou ook gelukt!!! Bedankt voor het blijvende vertrouwen.

Op 28 januari is Chris Kleverkamp geslaagd. Op een opmerking over stuurvastheid na was het een prima rit, de focus was er op het juiste moment. Je bent zeer zelfbewust en je gaat jezelf prima verder ontwikkelen met de auto die al voor de deur staat te wachten. Bedankt voor het vertrouwen en voor de gezellige uren! 

Op 5 januari is Roisin McCormack geslaagd! Je hebt een best pittige route voorgeschoteld gekregen, maar je hebt het ondanks de spanning prima gedaan. Je hebt een prima basis om zelf (lekker voorzichtig) verder te gaan oefenen. Bedankt voor de fijne tijd samen, erg leuk om jou rijles te mogen geven!

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl