www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2022! 

Er zijn dit jaar weer 29 leerlingen geslaagd, dit brengt het totaal op 335!

Op 30 december is Polle Doreleijers terecht geslaagd. Je hebt lekker oplettend en mooi op tempo gereden. Vanaf nu lekker veel gaan rijden, je gaat jezelf prima ontwikkelen. Bedankt voor de fijne lessen samen.

Op 19 december is Maij Boeijen terecht geslaagd. Wij weten beiden dat je alleen kunt rijden, alleen het idee van een rijexamen leverde behoorlijk wat extra spanning op. Je hebt een lastige route gekregen, maar je hebt het prima gedaan. Bedankt voor het vertrouwen en voor de leuke tijd samen. Heel veel plezier met het rijbewijs.

Op 2 december is Fleur van Hoeckel geslaagd! Bewust(er) gaan plannen is voor jou de rode draad die overal doorheen loopt. De vaardigheden die nodig zijn om alleen te kunnen rijden zijn er, blijf wel bewust van het gevaar en wees vooral voorzichtig. Heel veel succes, en ga als het kan veel oefenen.  

Op 4 november is Anne Oversteegen terecht geslaagd. Tijdig overzicht, tijdig plan en vertrouwen op jouw eigen keuzes en je gaat jezelf prima ontwikkelen. Hoe minder er wordt gepraat, des te hoger het nivo is. Ga maar lekker alleen oefenen. Bedankt voor de hele fijne lessen samen!

Op 31 oktober is Roos van Soest geslaagd. Na jouw verhuizing naar Groningen werd het inplannen van rijlessen lastiger waardoor het ritme wat ontbrak, maar je hebt tijdens het examen duidelijk laten zien dat je het alleen kunt. Probeer daar waar het kan regelmatig een stukje te rijden en je zal merken dat het allemaal steeds soepeler wordt. Veel succes! 

Op 21 oktober is Timo den Brok geslaagd. Net op tijd heb je de benodigde balans gevonden tussen rustig naderen en vlot rijden waar kan. Blijf vooral haastgedrag voorkomen, tijdig plannen doet wonderen. Jouw basis is verder prima. Fijn dat je de overstap van de ANWB naar mijn rijschool hebt gemaakt.

Op 18 oktober is Loes Genet geslaagd na een prima rit door haar eigen Aalst. Je hebt de rijlessen goed opgepakt en bent zeker na ons proefexamen grote stappen gaan maken. Vanaf nu lekker gaan oefenen, je zult merken dat het steeds makkelijker wordt. Bedankt voor de hele fijne lessen samen! 

Op 12 oktober is Frederieke Reekers geslaagd. Het stellen van een doel (het examen inplannen) heeft jou goed gedaan. Actief waarnemen en keuzes maken voorkomt twijfelgedrag. Op het examen heb je laten zien dat je het makkelijk alleen kunt. Ga vooral veel rijden, vooruitplannen wordt dan steeds makkelijker. Bedankt voor de gezellige uren.

Op 5 oktober is Sofia Eizinga geslaagd. We hebben na de TTT flink gewerkt aan de besluitvaardigheid en dat heeft geleid tot een relaxte examenrit met complimenten van de examinator. Blijf tijdig keuzes maken, dan komt het zeker goed. Bedankt voor de fijne lessen samen. 

Op 19 augustus is Imke Breukers geslaagd. Alles wat je zou moeten kunnen beheers je en dat heb je ook laten zien op het examen. Zorg er wel voor dat je met een goede concentratie/focus alleen op pad gaat, je gaat jezelf zeker doorontwikkelen. Bedankt voor de gezelligheid en voor de overheerlijke bonbons.

Op 8 augustus is Janna Holshuijsen geslaagd. Vertrouw op het feit dat je voldoende capaciteiten hebt om alleen te mogen rijden. Ga lekker veel oefenen en je zult merken dat het zonder mij een stuk makkelijker is. Je gaat vanzelf plannen (je moet wel.....). Mocht je nog eens samen willen rijden dan weet je mij zeker te vinden. Bedankt voor de hele leuke tijd samen. 

Op 18 juli is Luuk van der Meer geslaagd. Het idee dat je perse geen dikke fout wilde maken leidde tot een erg voorzichtige benadering. Nu je zonder mij op pad mag zal de besluitvaardigheid en daardoor de doorstroming snel toenemen. We weten allebei dat je het kunt. Heel veel succes zonder mij, bedankt voor de leuke humor!

Op 12 juli is Janne van Limpt geslaagd. De dagen voor het examen heerlijk gereden (ruim op niveau), maar een examendag brengt soms heel wat stress mee. Tijdens het examen heb je je met een best lastige route goed staande gehouden, echt super gedaan. Heel veel plezier zonder mij, maar dat gaat vast goedkomen. Zodra je zusje begint mag je gerust een keer meerijden, gezellig!  

Op 17 juni is Thijs Scholten geslaagd na een rustige en zeer veilige rit. De basis zit er prima in, blijf actief plannen en je zult jezelf steeds beter gaan ontwikkelen. Ook heel veel plezier met het bijbehorende scooterrijbewijs (en scooter). We komen elkaar vast nog veel tegen in onze straat.....

Op 7 juni is Sanne van Lent terecht geslaagd. Ruim voor het examen al op een lekker niveau, richting het examen nam de spanning echter wel toe. Je hebt gelukkig wat overcapaciteit opgebouwd, zodat het examen prima is verlopen. Blijf vooral vooruitplannen, dan komt het zeker goed. Bedankt voor de gezelligheid.

Op 27 mei is Tess van de Camp geslaagd. Tijdig plannen was het aandachtspunt na de tussentijdse toets, maar daar kreeg je na het examen duidelijk complimenten voor. Goede focus, goede rit, top gedaan! De lat lag hoog in de Kochlaan met 3 broers en 3 buren die allemaal de 1e keer geslaagd zijn, maar ook jou is het ook gelukt!  

Op 24 mei is Carmen Arensman geslaagd. Bij de laatste rijlessen hebben we samen de grenzen opgezocht en die weet je nu prima te vinden. De stress vooraf is door een hele fijne examinator behoorlijk afgenomen, waardoor je goed in staat was om er een mooie rit van te maken. Terecht geslaagd, je gaat jezelf zonder mij prima ontwikkelen. Bedankt voor de fijne uren samen.

Op 10 mei is Yvon de Raat als 3e van de familie terecht geslaagd. Je hebt door een vervelende koeriersdienst een bord te laat gezien, maar verder was het een prima rit. Ga lekker veel oefenen (met eventueel een eigen auto...), en het wordt alleen maar leuker. Bedankt voor de gezelligheid!

 

 

Op 4 mei is Kerijn Willemse geslaagd. De 1e 5 minuten van het examen liep het niet zo lekker, maar daarna heb je voldoende kwaliteit laten zien. Ik denk dat je prima in staat bent om jezelf verder te ontwikkelen. Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met je (muziek-)studie!

Op 29 april is Philine Verouden na een prima rit geslaagd. Als iedereen zo op examen komt krijgt de examinator volgens eigen zeggen een hele fijne baan. Je bent vanaf de 1e rijles lekker nadenkend en stressbestendig geweest. Dit zijn hele fijne eigenschappen voor het (leren) autorijden. Bedankt voor de fijne tijd, succes bij de schoolexamens en bij het halen van het vaarbewijs!  

Op 12 april is Wouter de Groot geslaagd. Je hebt het examen voorzichtig maar wel veilig gereden. Je zult merken dat het rijden zonder mij automatisch voor veel meer focus zorgt, en dan komt het zeker goed! Veel succes.

Op 7 april heeft Sjoerd Santema, in navolging van zijn broer en zussen, op soepele wijze zijn rijbewijs gehaald. De basis is prima, vanaf nu veel gaan rijden en dan op naar rijbewijs BE! Heel veel succes alvast.

Op 17 maart is Femke Gijsbers terecht geslaagd. Je hebt de luxe van 2 examinatoren gekregen (mentor examen) en je hebt duidelijk aan hun laten zien dat je het alleen kunt. Soms wat voorzichtig, maar ik vind dat wel zo fijn. Bedankt voor de gezelligheid!

Op 14 maart is Rijk Visser na een heel goed gereden examen geslaagd. Je hebt precies op tijd de rust gevonden die nodig is om situaties goed in te kunnen schatten. Het plan om rond je 18e klaar te zijn is prima gelukt. Bedankt voor de leuke tijd samen!

Op 23 februari is Tijs Lemm geslaagd. Volledig opgeleid door zijn vader (mijn ex-collega) en netjes, onder de vlag van rijschool Nijkamp, de 1e keer geslaagd. Gefeliciteerd!

Op 8 februari is Armijn Ooms geslaagd. De basis is prima, je weet precies wat je moet doen. Vanaf nu als het kan zoveel mogelijk gaan rijden, waarbij het tijdig (zelf) vooruitplannen de meeste winst gaat opleveren. Ik vond het erg leuk om jou te mogen helpen aan het rijbewijs. Nog heel erg bedankt voor het zeer persoonlijke cadeautje!

Op 7 februari is Melanie Verberk terecht geslaagd. Gezegend met evenveel aanleg voor het rijden als jouw neven en nicht heb je in relatief korte tijd het rijbewijs gehaald. Nu snel een eigen auto kopen, dat scheelt in de vroege ochtend een heel stuk fietsen naar de bakkerij. Bedankt voor de hele leuke maandagen!

Op 7 februari is Lisha Slaats in navolging van haar broers voor het 1e examen geslaagd. Een heel mooi begin van het examen (de basis zit er prima in), daarna zakte het iets weg. Blijf vooral vooruitdenken en plannen, het hoofd leeg houden is de kunst. Ga lekker veel rijden en het zal steeds beter gaan. Bedankt voor het vertrouwen en voor de leuke tijd samen.

Op 12 januari is Luka van Lierop zeer terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Het proces richting rijbewijs heeft in verband met de theorie en met de coronalockdowns best lang geduurd, maar je bent toch mooi voor het 1e examen geslaagd! Blijf de rust vasthouden en je zult merken dat het steedts makkelijker gaat worden. Wel even wennen aan de automaat bij jullie......! Bedankt voor de leuke tijd samen.

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl