www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2021!

Na de lockdown zijn er dit jaar toch nog 21 geslaagden, dit brengt het totaal op 306!

 

 

Op 17 december is Ylva Schroots zeer terecht geslaagd. Na een best aardige toets ben je steeds zelfstandiger geworden. De balans in vlot en veilig weet je steeds beter te vinden. Dit zal door het opdoen van rijervaring steeds beter worden. Bedankt voor de hele leuke tijd samen!

Op 8 november is Boet Hezemans geslaagd. Je hebt 2 examinatoren weten te overtuigen (mentorexamen), netjes gedaan. Vanaf nu veel gaan rijden en tijdig gaan plannen, dat geeft de benodigde rust. Heel veel succes, bedankt voor de leuke tijd samen.

Op 27 oktober is Daan Wordragen geslaagd. Zes jaar geleden begonnen met rijlessen, zeer lange tijd niet gereden en nu het examen toch in 1 keer gehaald, top gedaan! Je bent na de tussentijdse toets veel zelfstandiger geworden, nu blijft het zaak om de focus er goed bij te houden. Bedankt voor de supergezellige uren!

 

 

Op 19 oktober is Iris Adams geslaagd. De basis zit er prima in, vanaf nu mag je alleen (of met anderen) gaan oefenen. Tijdig vooruitplannen geeft rust, als het moeilijk wordt de snelheid er even uit halen. Het vertrouwen in jezelf zal dan met de week gaan groeien.Vanaf de 1e rijles tot aan het examen hebben we ons samen prima vermaakt. Ik ga het zeker missen!

Op 12 oktober is Anne Speelman geslaagd voor haar rijbewijs. Ondanks aardig wat stress in de laatste weken ben je op het goede moment tot een prima prestatie gekomen. Je gaat jezelf vast goed redden, zonder mij is het een stuk makkelijker. Ik heb het echt enorm leuk gevonden om jou te mogen helpen met het halen van het rijbewijs, hopelijk zien we elkaar nog eens!  

Op 7 oktober is Maud de Jonge geslaagd. De tips van de tussentijdse toets ben je goed gaan gebruiken. Lekker op tijd breed overzicht houden maakt het rijden steeds makkelijker. Heel veel plezier  en succes ( in het begin nog je ouders naast je) met het rijden zonder mij. Bedankt voor de fijne uren!

Op 20 augustus is Jaron Dorenbosch in navolging van zijn broer Dyon ook in 1 keer geslaagd. Na de tussentijdse toets ben je flink gegroeid in het vooruitplannen, het ging echt per rijles vooruit. Jammer dat je op je examen door spanning last had van de koppeling, dit was bij de rijlessen al niet meer het geval. Vanaf nu lekker veel gaan rijden, het zal steeds soepeler gaan. Bedankt voor de leuke tijd, we zien elkaar vast nog in jullie straat!

Op 14 juli is Marco Cox in de vroege ochtend terecht geslaagd. Prima focus, prima rit. Blijf vanaf nu actief plannen, maar dat zul je zonder mij vast wel gaan doen. Heel veel plezier met het rijbewijs, bedankt voor de leuke uren. We zien elkaar vast nog in onze buurt!

 

 

 

Op 8 juli is Sophie Neutkens geslaagd! Met een mooie eindsprint in de rijlessen is het nivo flink omhoog gegaan en is de spanning een heel stuk afgenomen. Nu vooral veel gaan rijden (zonder haast, je hebt vakantie...), en je gaat je prima verder ontwikkelen. Bedankt voor de hele leuke tijd samen! 

Op 2 juni is Sylvia terecht geslaagd. Een zeer goede focus op het examen heeft er voor gezorgd dat je het beste in jezelf naar boven hebt gehaald. We hadden samen tijdens de rijlessen al geconstateerd dat je alle onderdelen van het rijden ondertussen voldoende beheerst. Ik heb bewondering voor je doorzettingsvermogen, bedankt voor het blijvende vertrouwen in mij. Bedankt voor de leuke kaart!

Op 14 mei is Adne Breukers (met 2 examinatoren) geslaagd. Je hebt het verkeer prima in de gaten gehouden, de doorstroming was een aandachtspunt. Blijf echter vooral voorzichtig, veilig rijden is echt het allerbelangrijkste! Ik ben blij dat ik jou heb mogen helpen aan een (schakel-)rijbewijs. Bedankt voor het blijvende vertrouwen en heel veel succes en plezier zonder mij.    

 

Op 12 mei is Dyon Dorenbosch geslaagd. Het gevoel voor het rijden zit er goed in, je hebt een prima examen gereden. Vanaf nu lekker veel gaan rijden, het nivo zal  steeds hoger worden. Leuke lessen, ik hoor via Jaron jouw eerste ervaringen wel.......

Op 11 mei is Emily Kole geslaagd. Volgens horen zeggen was je prima gestart op je examen, gedurende de rit werd de planning wat minder. Blijf vanaf nu vooral scherp op de planning, dan zal het rijden steeds soepeler worden. Gefeliciteerd met de overwinning op je broers! Het was gezellig samen, bedankt!

Op 11 mei is Thomas Vedder terecht geslaagd. Volgens de examinator is het nivo echt ruim voldoende om alleen verder te gaan. Niet druk maken over de kleine dingen en vooral lekker veel gaan rijden met je ouders en je sponsor. Bedankt voor de leuke tijd samen, voor het gebak en voor de bloemen! 

Op 23 april is Huub Beckers, kort na zijn broertje Willem, ook geslaagd na een met een hyperfocus gereden examen. Het proces heeft wat langer geduurd door de theorie en de corona, maar het resultaat is prima. Heel veel plezier zonder mij, bedankt voor de leuke tijd samen!

 

 

 

Op 12 april is in navolging van zijn zussen ook Bas Royakkers meteen bij de 1e poging geslaagd. We vinden allebei dat het plannen nog een stuk beter kan, maar zonder mij zul je wel moeten en gaat het ook vast lukken. Bedankt voor de fijne rijlessen, veel succes verder met het rijden.

Op 10 april (3 dagen later dan gepland ivm onverwachte sneeuwval) is Merel Bisschops na een prima examen terecht geslaagd. Vanaf het begin van de rijopleiding, waarbij je soms iets te hard ging, tot aan het examen zat een mooie stijgende lijn. Je hebt een heerlijk niveau gehaald, dat was aan de blik van de examinator ook goed af te lezen. Bedankt voor de gezelligheid!

Op 9 april is Willem Beckers geslaagd. Het proces heeft door de corona en het halen van de theorie wat langer geduurd, maar wel een prima resultaat. Je bent gezegend met rijtalent, je zult jezelf prima verder ontwikkelen. Bedankt voor de leuke lessen, veel succes in de Polestar....

Op 9 april is Lauren Constant geslaagd. Je hebt het autorijden altijd enorm spannend gevonden, maar zeker in de laatste weken is jouw vertrouwen in eigen kunnen enorm gegroeid. De TTT heeft jouw hierbij goed geholpen, het nivo om alleen te gaan oefenen is er nu zeker. Bedankt voor het vertrouwen, voor de gezellige lessen en voor de heerlijke fles wijn.

Op 7 april is Sien Doreleijers terecht geslaagd. Je hebt veel pech gehad met de examenplanning ivm corona, maar het is ondanks de toegenomen spanning wel gelukt. Je hebt genoeg capaciteiten om lekker alleen verder te gaan. Nogmaals hartelijk dank voor je hulp bij mijn bijscholing (en voor de fijne rijlessen samen)! 

Op 19 maart is Sophie Vissers terecht geslaagd. Het examen is door de corona enkele maanden uitgesteld, maar je hebt het weer prima opgepakt. Mooi op tijd ben je lekker zelfstandig gaan rijden. Blijf goed geconcentreerd rijden, en je gaat prima doorontwikkelen. Ik vond het erg leuk om jou, in navolging van je zus en 3 nichtjes, te mogen helpen bij het behalen van het rijbewijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl