www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2020!

Ondanks de corona toch 28 geslaagden in 2020, dit brengt het totaal op 285!

Slagingspercentage 2020:

1e examens 70%

herexamens 87,5%

Op 1 december is Thijn van de Camp in navolging van zijn beide broers ook in 1 keer geslaagd. Na het rijden van de TTT (slimme keuze geweest) ben je flink vooruitgegaan, lekker op nivo om alleen verder te oefenen. Het begin van het examen een foutje, daarna flink getest door de examinator. Knap herstel, top gedaan! Bedankt voor het vertrouwen in mijn advies!

Op 26 november is Almar van der Stappen geslaagd. De stijgende lijn zit er goed in, met enkele lessen meer was het examen veel makkelijker geworden. Je hebt genoeg verstand om nu zelf veel te gaan oefenen en jezelf verder te ontwikkelen. Bedankt voor het vertrouwen in mijn rijschool! 

Op 25 november is Tijn Stikkelbroeck geslaagd. In navolging van je oudste broer Luuk ook een goed examen gereden. Tijdig waarnemen geeft je meer rust, blijf hier goed op letten. Vanaf nu lekker veel gaan rijden met je moeder en je opa. (Zelfs op de foto het mondkapje nog opgehouden, alles voor de veiligheid..!) 

Op 14 november is Eva-Britt geslaagd. Het was nog even spannend met een zeer vreemde rijstrookwisseling van een toerist, maar verder zeer overtuigend gereden. Je hebt ruim voldoende capaciteiten om lekker alleen te gaan rijden, vertrouw daar maar op. Ik heb het zeer aangenaam gevonden om jou te mogen helpen richting rijbewijs, bedankt voor de leuke tijd samen (en nog bedankt voor de lekkere biertjes).

Op 2 november is Mare Willems na een lekkere rit geslaagd. De juiste focus op deze belangrijke dag leverde een rit op zonder op- of aanmerkingen, top gedaan. Bedankt voor het vertrouwen in mijn adviezen, het was leuk om met jou te mogen lessen! 

Op 22 oktober is Mark Verwijlen na een, volgens eigen zeggen, prima rit geslaagd. Als de rust in de handelingen zit haal je een lekker nivo. Het zal met meer rijervaring steeds beter voelen. Bedankt voor de gezelligheid!

Op 9 oktober is Hannah Thaens geslaagd. Het op en neer reizen vanuit Groningen voor de rijlessen is nu ten einde! Het examen was aan de voorzichtige kant, maar daar is niks mee. Blijf voorzichtig, ga vooral veel rijden en de besluitvaardigheid zal steeds beter worden. Bedankt voor de leuke tijd (en voor de Port, die zal zeker smaken)!

Op 24 september is Maaike Scholten geslaagd. De laatste paar rijlessen is de echte overtuiging in het rijden gekomen, de examinator was dik tevreden. Blijf vanaf nu veel rijden (richting Meijel), en zorg dat je de focus goed vasthoudt. Bedankt voor de gezelligheid, we zullen elkaar nog veel zien in onze straat!

Op 21 september is Hein Gijsbers geslaagd. Vooraf gehinderd door wat coronaperikelen, maar met een negatieve test op zak een goed examen gereden. In 30 zones mag het wat actiever, maar op de grotere wegen was het overtuigend! Nu lekker alleen actief gaan plannen en het komt zeker goed. Bedankt voor de leuke lessen.

Op 16 september is Sanne Claassen in Mierlo geslaagd. Je bent helaas begonnen met rijlessen bij een minder fijne collega, maar bij mij heb je het prima opgepakt. Je hebt er hard voor moeten werken, maar het resultaat is dik verdiend. Blijf vanaf nu vooral voorzichtig naderen, je zult jezelf steeds beter doorontwikkelen. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen! 

Op 21 augustus is Sylvian van Wijngaarden geslaagd. Na een lange onderbreking de draad weer opgepakt en vervolgens binnen 1 maand geslaagd, knappe prestatie! Op het juiste moment de goede focus hebben heeft geleid tot een mooi examen. Vanaf nu tijdig plannen, de rustige uitvoering beheers je! Heel veel succes zonder mij.

Op 14 augustus is Hidde van Linder geslaagd. Gezegend met veel gevoel voor het rijden ben je, ondanks een tijdelijke pauze, met relatief weinig lessen geslaagd. Vanaf nu lekker actief blijven plannen, blijf wel voorzichtig waar dat nodig is. Je zult jezelf prima doorontwikkelen. Bedankt voor de leuke rijlessen samen.

Op 7 augustus is Pieter Westendorp geslaagd. In navolging van je beide zussen ook in 1 keer geslaagd, talenvolle familie. Je hebt net op tijd de benodigde rust gevonden, en dan ziet het er ook meteen heel goed uit. Blijf deze rust vasthouden, dan komt het zeker goed. Bedankt voor de leuke lessen samen!

Op 7 augustus is Julia Neutkens geslaagd. Soepel door de rijopleiding heengerold, met een korte eindsprint voor een mooi resultaat. Met jouw rust en aanleg ga je je prima doorontwikkelen. Zeer plezierig om jou rijles te mogen geven!

Op 31 juli is Sam Reekers geslaagd. Heerlijk om op het juiste moment een prima focus te hebben. De examinator had een lekker gevoel naast je, mooi compliment. Leuk om jou te mogen begeleiden richting rijbewijs, bedankt! Nu lekker veel gaan rijden....

Op 24 juli is Emilia van Vugt geslaagd. Je hebt er hard voor moeten werken, maar het felbegeerde rijbewijs is binnen. Ik ben trots op jouw doorzettingsvermogen, vanaf nu als het mogelijk is veel gaan rijden (met rust). Bedankt voor de altijd gezellige praat!

Op 21 juli is Imke Thoolen geslaagd! Je hebt een prima basis om alleen verder te gaan. Het tijdig plannen gaat zich steeds meer ontwikkelen, het tempo gaat dan automatisch omhoog. Blijf wel lekker beheerst naderen! Bedankt voor de leuke tijd samen.

Op 10 juli is Chris Pieterse geslaagd! Het heeft door de corona wat langer geduurd, maar gelukkig wel een prima resultaat. De examinator tijdens het examen was gelukkig een stuk leuker dan de examinatrice bij de toets. Vanaf nu vooral tijdig plannen (dit moest ik er van jou bij zetten, haha), en je gaat je zelf prima doorontwikkelen. Heel veel succes!

Op 10 juni is Lotte van der Meer geslaagd. Een uitgesteld examen door de corona, maar wel met een prima resultaat! Je hebt veel gevoel voor het rijden, blijf echter wel rustig en bewust waarnemen. Vanaf nu nog een paar maanden met je ouders op pad (richting maastricht..), en je gaat jezelf prima doorontwikkelen. Bedankt voor de zeer gezellige uren!  

Op 8 juni is Miel van den Heuvel geslaagd. Het examen was door de corona uitgesteld, maar het geduld is (terecht) beloond. Vanaf nu lekker veel gaan rijden en echt op je eigen keuzes gaan vertrouwen, dan komt het zeker goed. Bedankt voor fijne lessen samen.

Op 10 maart is Olivier van Soest geslaagd. Een mooie route door een bekende omgeving, zeer gezellig met de examinatrice en "cum laude" geslaagd! Je hebt laten zien dat je het autorijden snapt, nu lekker veel alleen gaan oefenen. Bedankt voor de zeer leuke tijd samen (en voor het lekkere wijntje)!

Op 28 februari is Remo van Beuningen geslaagd. Het 1e deel op navigatie prima richting Best gereden, lekker overtuigend. Houdt dat niveau zeker vast, en je gaat jezelf prima ontwikkelen (want talent voor het autorijden heb je zeker). Nog even met je ouders op pad, daarna vooral veel gaan rijden. Veel succes!

Op 27 februari is Bart van Lent geslaagd (in Mierlo). Je hebt een prima examen gereden op een voor jou bekend voorkomende route. Je hebt je de laatste weken, zeker bij kruispunten, zeer goed doorontwikkeld. Nu is het tijd om lekker alleen te gaan rijden. Bedankt dat ik je heb mogen helpen richting rijbewijs!

Op 18 februari is Isabelle Cox terecht geslaagd! Na de tussentijdse toets een gedegen voorbereiding richting examen. Op het examen heb je veel op de snelweg moeten rijden(favoriete onderdeel haha...), maar dat heb je prima volbracht. Vanaf nu vooral veel gaan rijden, het tijdig plannen zal zich dan steeds beter ontwikkelen. Bedankt voor de gezelligheid!

Op 3 februari is Gilles van Soest geslaagd. Je hebt een goede rit gereden, al blijft tijdig keuzes maken nog wel het aandachtspunt.  Als je de lat voor jezelf iets minder hoog legt, wordt dat onderdeel een stuk makkelijker. Blijf jezelf altijd controleren, dan is een mindere keuze toch veilig! Bedankt dat ik jou heb mogen begeleiden richting het rijbewijs, ik vond het erg leuk. 

Op 25 januari is Moniek de Raat geslaagd. Je hebt op het examen een prima basis laten zien. Vanaf nu lekker veel gaan rijden en echt op je eigen kunnen vertrouwen. Probeer vooral actief te blijven plannen! Bedankt voor de leuke tijd samen (en ook nogmaals bedankt voor het oppassen op binky).

Op 22 januari is Vera van der Plas geslaagd. Je hebt binnen relatief korte tijd behoorlijk leren autorijden. Tijdig overzicht met bijbehorend plan wordt vanaf nu het aandachtspunt. Blijf jezelf altijd tijdig controleren en je gaat je prima redden zonder mij. Bedankt voor de gezellige uren.

Op 13 januari is Bas Coppen, in navolging van zijn zus Lotte, ook in 1 keer geslaagd. Met een goede focus het examen gereden, geen enkele twijfel over de uitslag. Ga veel (met je ouders) rijden, probeer tijdig te plannen en blijf rustig naderen. Je zult jezelf prima verder ontwikkelen!   

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl