www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2019

De eerste 3 geslaagden van dit jaar zijn een feit, dit brengt het totaal op 233!

 

Op 9 januari is Renske Haerden terecht geslaagd. Met een veel leukere examinator dan bij de tussentijdse toets het beste uit jezelf gehaald, top gedaan. Bedankt voor de leuke humor tijdens de rijlessen, ik zal jou zeker gaan missen. Als afsluiting zijn we samen nog even bij de MacDonalds geweest. Heel veel succes en plezier met rijden zonder mij! 

Op 4 januari is Fleur Notten geslaagd. Zeer netjes en soepel gereden, echt een prima examen. Ondanks de moeilijke tijd die je doormaakt met het verlies van je vader heb je je tijdens de rijlessen meestal goed kunnen concentreren met dit topresultaat als gevolg. Bedankt voor het vertrouwen, zeer leuk dat ik jou heb mogen helpen richting het rijbewijs. Ook nog bedankt voor de prachtige bloemen!

 

Op 3 januari is Mees Roothans geslaagd. Strakke planning, zeker op het laatst, met een welverdiend resultaat. Genoeg basis en zeker voldoende verstand om jezelf vanaf nu verder te ontwikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor de fijne lessen samen. 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl