www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2019

In totaal 27 geslaagden in 2019, dit brengt het totaal op 257! Een prachtig jaar met een uitzonderlijk hoog slagingspercentage van 82,6% voor de 1e examens en 80% bij de herexamens.

 

Op 2 december is Remco van Bergeijk geslaagd. Een rit met veel snelwegen en mooie rijstrookwisselingen. Ook de bijzondere verrichtingen waren prima. Aandachtspunt blijft consequente alertheid bij kruispunten, maar dit ga je vast goed verder ontwikkelen. Bedankt voor de fijne lessen samen, nu snel de begeleiderspas aanvragen! 

Op 29 november is Eline geslaagd. 

Op 25 november is Mirthe Bongers geslaagd. In navolging van je broers ook in 1 keer, top gedaan! Je hebt lekker lang examen mogen rijden richting Eersel en Knegsel, en dat is je prima gelukt. Bij het parkeren kan de planning wat beter, maar dat groeit vanzelf. Bedankt voor de gezelligheid, tot snel op de tennisclub (nog bedankt voor het leuke cadeautje).

Op 22 november is Sara Driessen geslaagd! Lekker examen, slechts een wegversmalling waar het even lastig werd. Blijf vanuit een rustige structuur werken en het zal steeds beter gaan. Je hebt het rijbewijs binnen 5 maanden gehaald, prima gedaan. Bedankt voor het vertrouwen in mij!  

Op 12 november is Maxime van de Walle na een prima rit (langs je eigen huis) geslaagd. Enkele weken voor het examen de weg omhoog goed gevonden, blijf je vooral zo doorontwikkelen. Leuk om na Isabelle en Raphaella ook met jou te mogen rijden. Bedankt voor de gezelligheid!

Op 23 oktober is Thijn Pieterse terecht geslaagd voor zijn rijbewijs. De rijopleiding is een tijdje onderbroken geweest, maar je hebt het oude niveau snel weer opgepikt en vervolgens ben je in enkele maanden tot een prima chauffeur doorgegroeid. Aandacht blijven verdelen (niet fixeren) en groei blijft er zeker inzitten. Bedankt voor de leuke rijlessen samen! 

Op 2 oktober is Pleun Lenting als 250e leerling geslaagd via mijn rijschool. Je bent samen met een leuke examinatrice op pad geweest, met een prima resultaat. Prima basis gelegd, vanaf nu veel rijden en tijdig keuzes maken. Ik heb het erg leuk gevonden om jou te mogen helpen richting het rijbewijs. 

Samen nog even taart gegeten op de 250e geslaagde!!!!

Op 26 september is Roan van Beuningen geslaagd. Met 2 examinatoren op pad, mooi binnen de lijntjes gereden was het commentaar. Blijf vooral de rust pakken en ga lekker veel rijden, je zult jezelf dan prima verder ontwikkelen. Bedankt voor het vertrouwen in mij! 

Op 9 juli is Pip Hendriks, ondanks de spanningen, geslaagd met een goed gereden examen. Gelukkig geen mentor examen, maar de mentor zelf als examinator (stuk relaxter dan bij de TTT). Ga de komende tijd vooral veel rijden, blijf de rust waar nodig echt pakken en je gaat je zeker doorontwikkelen. Bedankt voor de gezelligheid! 

Op 5 juli is Sjoerd Flippo na een prima examen geslaagd voor zijn rijbewijs. De laatste rijlessen met de benodigde rust lekker alert gereden, op het examen ook het niveau goed vastgehouden. Nu nog een tijdje (tot je 18e) met je ouders op pad. Astrid en peter, bedankt voor het vertrouwen in mij!  

Op 3 juni is Jeroen Adams terecht geslaagd. Begin april een goede TTT, nu een prima examen gereden. Blijf de rust die je van nature hebt vooral vasthouden in het verkeer, met het opbouwen van meer ervaring ga jij je prima doorontwikkelen. Bedankt voor de leuke uren, wie weet zien we elkaar nog eens!  Annemiek en Stefan, leuk om jullie weer gezien te hebben!

Op 20 mei is Douwe Beets geslaagd. Prima rit richting Best, maar blijf vooral tijdig en actief plannen. Je basis is zeker voldoende, nu vooral veel gaan rijden om door te groeien. We zullen elkaar nog veel zien bij ons in de straat! Tot snel.

Op 7 mei is Anna Thoolen terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Mooi verjaardagscadeau voor jezelf! Nette rit, alleen bij rijstrook wisselen in drukte mag je wat duidelijker communiceren. Vanaf nu lekker veel gaan rijden, vooral rustig blijven naderen en je zult jezelf prima ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd samen (en als je nog een keer met je zusje Imke mee wilt rijden mag dat natuurlijk altijd).

Op 3 mei is mijn (bonus-)nichtje Floor van Boxtel geslaagd. Goede rit neergezet. Niet altijd meteen de goede rijstrook, maar wel consequent prima oplossingen. Vanaf nu lekker veel gaan rijden, het vooruitplannen zal zich dan steeds beter gaan ontwikkelen. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen richting rijbewijs, heel veel succes zonder mij. Tot snel!

Op 23 april is Brandon Beyer geslaagd. Je hebt een prima rit neergezet richting het voor jou redelijk bekende Waalre. Vanaf nu lekker alleen op pad, blijf daarbij vooral actief plannen. Even wennen aan de automaat van thuis, maar dat komt vast goed. Voorlopig kom ik nog wekelijks bij jullie voor je broertje! Tot snel.

Op 10 april is Timo Singerling terecht geslaagd. Met 2 examinatoren op pad, volgens beiden heb je echt lekker gereden. Blijf wel het gevaar van autorijden inzien, dus lekker alert blijven. Erg leuk om jou te mogen helpen richting rijbewijs, bedankt voor de leuke tijd samen! Roland en Irma, bedankt voor het vertrouwen en wie weet tot snel! 

Op 8 april is Jules van de Camp geslaagd. Net als je broer de 1e keer geslaagd, top! Autorijden is vooral actief plannen en niet teveel blijven nadenken over het verleden. Op je examen heb je laten zien dat je het kunt, nu met de "eigen" auto lekker veel gaan oefenen. Bedankt voor het vertrouwen in mij.  

Op 27 februari is Maud Kraaijeveld terecht geslaagd. In relatief korte tijd goed leren autorijden waarbij jouw grote mate van zelfstandigheid zeker heeft geholpen. Ik zal je zeker gaan missen, het was erg leuk om jou te mogen begeleiden richting het rijbewijs.

Op 25 februari is Bram ten Brink geslaagd. Lekker voorzichtig en ontspannen gereden, past goed bij je. Lekker nivo om alleen verder te gaan oefenen, maar blijf wel tijdig het gevaar van autorijden zien. Heel veel plezier met het rijbewijs. 

Op 8 februari is Julie van Doorne geslaagd. Het leren autorijden heeft voor jou veel spanning met zich meegebracht, maar het resultaat is prima. Ik ben trots op jouw doorzettingsvermogen. Vanaf nu vooral veel gaan rijden, je gaat jezelf dan steeds beter ontwikkelen. Bedankt voor het vertrouwen in mij (en voor de zeer leuke tijd samen).

Op 4 februari is Joep van der Zande geslaagd. Gezegend met veel talent heb je het rijbewijs snel gehaald. Blijf wel rustig naderen om vergissingen te voorkomen. Bedankt voor de gezellige uren, vanaf nu mag je samen met je moeder op pad! 

Op 22 januari is (net voor de sneeuwval) Jasper Kruijzen geslaagd. Jaren geleden wat lessen gevolgd bij een collega, nu binnen enkele maanden je rijbewijs soepeltjes gehaald. Goede rit neergezet, wel zorgen dat je actief blijft plannen. Bedankt voor de leuke maandagavonden! 

Op 16 januari is Bo Klein Obbink geslaagd. Het heeft wat langer geduurd, maar het resultaat is er. Goed gepiekt op het hoogtepunt, toch 1e keer geslaagd. Ik ben trots op het getoonde doorzettingsvermogen, super gedaan. Tot snel in de kantine!

Op 9 januari is Renske Haerden terecht geslaagd. Met een veel leukere examinator dan bij de tussentijdse toets het beste uit jezelf gehaald, top gedaan. Bedankt voor de leuke humor tijdens de rijlessen, ik zal jou zeker gaan missen. Als afsluiting zijn we samen nog even bij de MacDonalds geweest. Heel veel succes en plezier met rijden zonder mij! 

Op 4 januari is Fleur Notten geslaagd. Zeer netjes en soepel gereden, echt een prima examen. Ondanks de moeilijke tijd die je doormaakt met het verlies van je vader heb je je tijdens de rijlessen meestal goed kunnen concentreren met dit topresultaat als gevolg. Bedankt voor het vertrouwen, zeer leuk dat ik jou heb mogen helpen richting het rijbewijs. Ook nog bedankt voor de prachtige bloemen!

 

Op 3 januari is Mees Roothans geslaagd. Strakke planning, zeker op het laatst, met een welverdiend resultaat. Genoeg basis en zeker voldoende verstand om jezelf vanaf nu verder te ontwikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor de fijne lessen samen. 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl