www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2019

De eerste 9 geslaagden van dit jaar zijn een feit, dit brengt het totaal op 239!

 

Op 27 februari is Maud Kraaijeveld terecht geslaagd. In relatief korte tijd goed leren autorijden waarbij jouw grote mate van zelfstandigheid zeker heeft geholpen. Ik zal je zeker gaan missen, het was erg leuk om jou te mogen begeleiden richting het rijbewijs.

Op 25 februari is Bram ten Brink geslaagd. Lekker voorzichtig en ontspannen gereden, past goed bij je. Lekker nivo om alleen verder te gaan oefenen, maar blijf wel tijdig het gevaar van autorijden zien. Heel veel plezier met het rijbewijs. 

Op 8 februari is Julie van Doorne geslaagd. Het leren autorijden heeft voor jou veel spanning met zich meegebracht, maar het resultaat is prima. Ik ben trots op jouw doorzettingsvermogen. Vanaf nu vooral veel gaan rijden, je gaat jezelf dan steeds beter ontwikkelen. Bedankt voor het vertrouwen in mij (en voor de zeer leuke tijd samen).

Op 4 februari is Joep van der Zande geslaagd. Gezegend met veel talent heb je het rijbewijs snel gehaald. Blijf wel rustig naderen om vergissingen te voorkomen. Bedankt voor de gezellige uren, vanaf nu mag je samen met je moeder op pad! 

Op 22 juni is (net voor de sneeuwval) Jasper Kruijzen geslaagd. Jaren geleden wat lessen gevolgd bij een collega, nu binnen enkele maanden je rijbewijs soepeltjes gehaald. Goede rit neergezet, wel zorgen dat je actief blijft plannen. Bedankt voor de leuke maandagavonden! 

Op 16 januari is Bo Klein Obbink geslaagd. Het heeft wat langer geduurd, maar het resultaat is er. Goed gepiekt op het hoogtepunt, toch 1e keer geslaagd. Ik ben trots op het getoonde doorzettingsvermogen, super gedaan. Tot snel in de kantine!

Op 9 januari is Renske Haerden terecht geslaagd. Met een veel leukere examinator dan bij de tussentijdse toets het beste uit jezelf gehaald, top gedaan. Bedankt voor de leuke humor tijdens de rijlessen, ik zal jou zeker gaan missen. Als afsluiting zijn we samen nog even bij de MacDonalds geweest. Heel veel succes en plezier met rijden zonder mij! 

Op 4 januari is Fleur Notten geslaagd. Zeer netjes en soepel gereden, echt een prima examen. Ondanks de moeilijke tijd die je doormaakt met het verlies van je vader heb je je tijdens de rijlessen meestal goed kunnen concentreren met dit topresultaat als gevolg. Bedankt voor het vertrouwen, zeer leuk dat ik jou heb mogen helpen richting het rijbewijs. Ook nog bedankt voor de prachtige bloemen!

 

Op 3 januari is Mees Roothans geslaagd. Strakke planning, zeker op het laatst, met een welverdiend resultaat. Genoeg basis en zeker voldoende verstand om jezelf vanaf nu verder te ontwikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor de fijne lessen samen. 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl