www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2018

Alweer 32 geslaagden in 2018, dit brengt het totaal op 230!

Slagingspercentage 2018

1e examens 60-65%

herexamens 70-75% 

Op 3 december is Rosa Willems met een prachtige eindsprint geslaagd. Het weekend voor het examen het goede gevoel gekregen, daarna op maandag een prima examen gereden. Houdt dit niveau vast. Nu vooral veel in de automaat rijden, maar probeer toch ook regelmatig te blijven schakelen. Bedankt voor de zeer leuke tijd samen. 

Op 27 november is Jens de Haan geslaagd. Prachtig uitgevoerde clusteropdrachten, netjes gereden. Blijf wel bewust waarnemen en op tijd een planning maken, je zult jezelf dan prima gaan ontwikkelen. Als 3e uit jullie familie het rijbewijs via mij gehaald, bedankt voor het vertrouwen!

Op 26 november is Bibi van der Made geslaagd. Je hebt laten zien dat je het autorijden onder de knie hebt. Vanaf nu vooral veel blijven rijden om je zelf goed te gaan doorontwikkelen. We zullen elkaar nog regelmatig tegenkomen in onze straat. Bedankt voor de leuke tijd!

Op 21 november is Martijn Vedder geslaagd. Je hebt tijdens het examen laten zien dat je handig bent met de auto en dat je over veel inzicht beschikt. Tijdig plannen en rustig naderen blijven wel de aandachtspunten. Nu lekker met je ouders en je oma op pad. Bedankt voor de leuke uren samen. 

Op 29 oktober is Hanneke Neijts na een prima rit geslaagd. Blijf altijd bewust jezelf controleren, pak de nodige rust en je zult merken dat je jezelf steeds beter gaat ontwikkelen. Bedankt voor de hele leuke tijd samen. Bel gerust als er sneeuw ligt, gaan we samen weer even op pad! 

Op 22 oktober is Stijn Henskens geslaagd. Je hebt een prima examen gereden, maar blijf wel het gevaar van autorijden inzien. Ga vooral veel oefenen, maar blijf wel voorzichtig. De aanleg is er zeker om van jezelf een prima chauffeur te maken.

Op 17 oktober is Charlotte Wijsman geslaagd. Je hebt het vereiste niveau te pakken, maar blijf wel compleet waarnemen en durf voorzichtig te naderen! Zonder examenstress kun je jezelf prima verder ontwikkelen. Bedankt voor het blijvende vertrouwen. 

Op 17 september is Lotte Coppen al vroeg in de ochtend geslaagd. Naarmate de rit vorderde ging het steeds beter, dus terecht geslaagd. Blijf wel actief plannen en rustig naderen, dan ga je jezelf ook goed verder ontwikkelen. Gezamenlijk hebben we een zeer strakke planning gemaakt, fijn als het precies uitkomt. Bedankt voor de gezelligheid!

Op 10 september is Taalieb Abdoelradjak geslaagd. Zes jaar na de tussentijdse toets de draad weer opgepakt en zeer goed afgerond. Fijn dat de vrijstelling nog steeds geldig was. Zeer zelfstandig, blijf wel altijd tijdig jezelf controleren. Leuk dat je in navolging van je zus ook bij mij tercht bent gekomen.

Op 7 september is Faye van Wijngaarden geslaagd. Lekker niveau om alleen verder te gaan. Blijf actief plannen en vertrouw daarbij echt op eigen kunnen, dan komt het zeker goed. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen richting het rijbewijs. 

Op 6 september is Anne Kruijzen terecht geslaagd. De basis zit er prima in, op je examen heb je laten zien dat je zeker alleen verder kunt. Evenveel talent als je broer Martijn, je zult jezelf prima verder ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd!

Op 17 augustus is Merlijn van Wijngaarden geslaagd. Enkele dagen voor het examen de veilige modus gevonden en daarmee een prima examen gereden. Met jouw intellect en verantwoordelijkheidsgevoel moet het autorijden vanaf nu zeker goed komen. We zien elkaar vast nog in onze buurt. Heel veel succes met je nieuwe studie in Rotterdam. 

Op 2 augustus is Felix Wilting na een prima examen terecht geslaagd. De juiste focus op het juiste moment, top! De laatste weken het lestempo opgevoerd, precies genoeg om tot dit prachtige resultaat te komen. Bedankt voor alle gezelligheid. 

Op 8 juni is Jelle van der Loo geslaagd. Enkele lessen voor het examen je zelfstandigheid gevonden, en daarmee een lekker examen gereden. Zodra er iets gebeurd, oplossen en weer vooruit plannen. Bedankt voor het leuke halve jaar.

Op 7 juni is Luc Slaats geslaagd. Knap om te pieken op het juiste moment. Degelijke rit neergezet. Blijf vanaf nu zorgen voor een goede focus, dan ga je jezelf prima ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd samen. 

 Op 28 mei is Roos Hezemans geslaagd. Goed examen gereden, blijf wel goed anticiperen en houd de rust erin. Erg leuk om jou te mogen helpen richting rijbewijs. Heel veel plezier ermee! 

Op 18 mei is Tim Smits na een zeer gezellig examen terecht geslaagd. Leuke examinator (wel zijn gesigneerde boek gaan kopen!). Je hebt het rijden vanaf de 1e dag erg leuk gevonden, je hebt op tijd de nodige rust in het rijden gebracht en nu ben je klaar om alleen (met ouders) verder te gaan. Veel plezier met het rijbewijs (ook met de scooter). 

Op 15 mei is Niek van der Made geslaagd. Overgestapt van een andere rijschool naar mij, met uiteindelijk het rijbewijs als prachtig resultaat. Nu vooral blijven focussen en vooral regelmatig blijven rijden. Bedankt voor het vertrouwen in mij. We zien elkaar vast nog bij ons in de straat.

Op 8 mei is Robin Aarts als 1e met de nieuwe lesauto geslaagd. Prima basis, maar blijf wel actief plannen. Nu nog een tijdje met je ouders verder oefenen en je zult jezelf prima ontwikkelen. Erg leuk om jou in de auto gehad te hebben, ik zie je vast nog bij de plaatselijke snackbar.

Op 28 maart is Julia van Bree geslaagd! Als laatste leerling met de Nissan een goed examen gereden. Blijf bewust tijdig plannen en je gaat jezelf prima ontwikkelen. Bedankt voor alle gezelligheid tijdens de lessen. Veel plezier met de buitenlandse stage!

Op 27 maart is Date Jansen terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Vanaf nu lekker veel gaan rijden, en het vertrouwen in het feit dat je het alleen kunt gaat zeker toenemen. Heel veel plezier en succes zonder mij. Bedankt voor de zeer leuke tijd samen. 

 

Op 19 maart is Jurgen van Kaathoven geslaagd. In navolging van jouw zus heb jij je ook op belangrijke momenten echt goed kunnen focussen met een prima resultaat. Mooie rit door de 60-zones. Heel veel plezier zonder mij, het ga je goed!

Op 16 maart is Izel Ozmen na een zeer goed examen geslaagd. Goede planning, maar vooral ook een goede gevaarherkenning. Nu vooral veel gaan rijden waardoor het vertrouwen in eigen kunnen gaat groeien (je mag me altijd bellen om weer eens in een schakelauto te rijden). Bedankt voor de leuke tijd samen (en voor de fles wijn).

Op 12 maart is Raphaella van de Walle geslaagd. Tijdig plannen, rustig compleet waarnemen en je bent terecht geslaagd! Blijf dit goed vasthouden en je gaat je prima ontwikkelen. Bedankt voor de gezelligheid (en voor de bloemen)! 

Op 8 maart is Hilde Diemel geslaagd. Voorzichtig maar zeker overtuigend gereden. Met dit niveau kun je makkelijk alleen verder. Heel de familie de 1e keer geslaagd, de druk was hoog maar het is jou ook gelukt. Zeer plezierig om jou rijles te  mogen geven. Bedankt voor de leuke kaart!

Op 7 maart is Marleen Westendorp terecht geslaagd. Prima begin richting Stratum, aan het einde steeds voorzichtiger. Blijf vooral rustig naderen, dan zul je jezelf prima doorontwikkelen. Je hebt samen met je zus de lat voor je broertje hoog neergelegd! Bedankt voor de zeer leuke uren.

Op 1 maart is Thijs Modderman na een prima examen geslaagd. Blijf deze rust en controle vasthouden, je zult jezelf tot een prima chauffeur kunnen gaan ontwikkelen. Bedankt voor de leuke lessen samen.

Op 20 februari is Sebastiaan Thaens terecht geslaagd. Slordig begin, maar na de 1e rotonde de draad prima opgepikt. Moeilijke route, maar duidelijk laten zien dat je alleen verder kunt. Super gedaan. Bedankt voor de leuke uren samen!

Op 7 februari is Eefje van Linder geslaagd. Ondanks veel spanning vooraf heb je tijdens het examen goed de rust bewaard. Terecht geslaagd. Bedankt dat ik je bij dit proces richting rijbewijs heb mogen begeleiden, ik ben trots op jouw prestatie. Als je nog een keer in een schakelauto wilt rijden, dan weet je me te vinden! 

Op 18 januari is tijdens de stormcode rood Siem van de Camp geslaagd. Hier en daar wat bomen op de weg, maar lekker rustig gebleven en gereden. Vanaf nu met de rode auto op pad, als het kan lekker veel gaan rijden. De souplesse wordt dan steeds groter. Heel veel plezier met het rijbewijs, ik zie je nog wel als ik je broertje op kom halen. 

Op 12 januari is Koen Scholten als 200e leerling geslaagd voor zijn rijbewijs. In iets meer dan 4 maanden zowel theorie als praktijk gehaald, super gedaan. Veel aanleg, nu de druk van een examen weg is ga jij je prima verder ontwikkelen. We zullen elkaar nog vaak zien in onze straat!!

Op 8 januari is Marguerita Steenberghe geslaagd! Enkele weken later dan gepland i.v.m een door sneeuw vervallen examen, maar nu lekker op niveau. Ik zal jouw spontaniteit en gezelligheid gaan missen, bedankt voor de leuke lessen! Heb vooral vertrouwen in eigen kunnen.

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl