www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2017!

Een prachtig jaar met 35 geslaagden in 2017, dat brengt het totaal op 198!

Slagingspercentage 2017:

1e examens: 56-60%

herexamens: 75-80%

 

Op 18 december is Joosje Kuijpers na een prima examen geslaagd. Het besef dat je het zelf zeker alleen kunt is mooi op tijd gekomen, vanaf nu mag je het alleen gaan doen. Bedankt dat ik in navolging van jouw zussen ook jou heb mogen begeleiden richting rijbewijs. Bedankt voor de zeer leuke tijd, ik zal je missen! 

Op 29 november is mijn (bonus-)nichtje Jilke van Boxtel geslaagd voor haar rijbewijs. Ik heb het erg leuk gevonden om jou te mogen helpen bij het halen van het rijbewijs. Je hebt nu een prima basisniveau, nu vooral veel blijven oefenen. Bedankt voor de gezelligheid, we zullen elkaar nog vaak zien! 

Op 20 november is Koen Bertels geslaagd. De auto goed onder controle, maar blijf vooral "de weg lezen". Met het trail and error principe van de rijles zul je nu op moeten houden, de errors moeten er zeker uitblijven. Heel veel succes alleen, bedankt voor de leuke tijd samen. 

Op 26 oktober is Merijn Severens terecht geslaagd. Lekker niveau (wel rustig blijven naderen!). Je mag voorlopig nog met je ouders op pad, vooral lekker veel doen en je zult jezelf prima verder gaan ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd (en voor het mee gaan karten).

Op 12 oktober is Heleen Flippo geslaagd voor haar examen. Veel spanning vooraf, maar toch in staat om een prima prestatie neer te zetten. Heb vooral vertrouwen in eigen kunnen, dan ga je jezelf prima doorontwikkelen. Heleen, Astrid en Peter, bedankt voor het vertrouwen in mij!

Op 14 september is Pien Burghouts na een prima examen geslaagd. Beetje (weegschaal) twijfel bij de stopopdracht, maar je weet heel goed waar je mee bezig bent. Vooraf veel spanning, maar vertrouw gerust op jezelf! Bedankt voor de zeer gezellige tijd samen (en voor de bioscoopbonnen). Ik zal je missen.

 

 

Op 12 september is Ellen geslaagd! 

Op 5 september is Yara Marechal terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Een behoorlijke tussentijdse toets gevolgd door een, ondanks wat extra spanning, prima examen. Vanaf nu lekker alleen op pad. Vertrouw op jezelf en je gaat jezelf prima ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd samen!  

Op 1 september is Floor de Wolf geslaagd! De laatste weken voor het examen bijna elke dag gezellig samen gelest, het vertrouwen in jezelf groeide met de dag. Het niveau is nu echt ruim voldoende, maar blijf vooral veel rijden de komende maand. Daarna heel veel plezier in Australie! 

Op 29 augustus is Gijs van Wershoven geslaagd. Hetzelfde talent als je broer, tel daar een prima focus tijdens je examen bij op en het is een van de beste examens van het jaar! Echt super gedaan, heel veel plezier zonder mij! 

Op 17 augustus is Giel Modderman vol overtuiging geslaagd! Het niveau is prima, maar blijf goed plannen en voorkom daarmee haastgedrag. Bedankt voor de gezellige uren, en heel veel succes met studeren in Rotterdam.

Op 15 augustus is, in collegiale samenwerking met rijschool Viamaria, Victoria Barvinko geslaagd. Volgens de examinator rijdt je heel leuk auto! In slechts enkele weken het rijbewijs gehaald, super gedaan. Veel succes in Schotland en voorzichtig met (links) rijden aldaar. Bedankt voor het wijntje! 

Op 21 juli is Iris Nijhof geslaagd voor haar rijbewijs. Laatste lessen prima op niveau, het examen iets minder maar wel terecht geslaagd (met dank aan de aardappel). Heb vertrouwen in eigen kunnen en blijf daar waar nodig de rust pakken. Bedankt voor de zeer leuke tijd samen (binnenkort samen naar de McDonalds....). 

Eveneens op 21 juli is Pepijn Durville geslaagd. Gekozen om alleen met de examinatrice op pad te gaan, volgens haar een prima rit. Blijf scherp in de waarneming, en je zult je zelf verder prima ontwikkelen. Veel succes met je studie (en eventuele stage in Amerika). 

Op 23 juni is Ilse Gosselink na een goed examen geslaagd voor haar rijbewijs. Blijf wel beheerst naderen, de druk van de doorstroming is er vanaf nu helemaal van af. Heb vertrouwen in jezelf en je zult je prima doorontwikkelen. Bedankt voor de fijne tijd samen, ook bedankt voor de leuke kaart, chocola en rosé!

Op 22 juni is Philine de Wolf na een zeer overtuigende rit geslaagd. Vertrouw op je eigen kunnen, ga de komende maand ook veel rijden om daarna met meer rijervaring naar Amerika te gaan. Na jou avontuur in Amerika mag je mij altijd bellen voor een (gratis) opfrisles! Bedankt voor de leuke tijd.

Op 14 juni heeft Lieve Hezemans het rijbewijs behaald. Met het toverwoord rust gekomen tot een goede rit. Blijf altijd je rust pakken, de basis groeit dan lekker door. Ik ben trots op je doorzettingsvermogen, heel veel succes zonder mij!

Op 14 juni is Juriaan Lucassen geslaagd. Op voorhand weinig zin in het proces richting rijbewijs, maar het plezier in het rijden werd steeds groter met een prima resultaat. Bedankt dat jou hierbij heb mogen helpen!

Op 13 juni is Hugo Beets na een prima rit (let wel op het verkeerslicht) terecht geslaagd. Gezegend met veel aanleg, goed defensief gereden zonder daarbij traag te zijn. Bedankt voor de leuke paar maanden. We zien elkaar vast nog in onze straat!

Op 6 juni is Belle Jansen na een voorzichtig gereden examen geslaagd. Vanaf nu proberen zover mogelijk vooruit te plannen, met de basis zit het wel goed. Heb vertrouwen in eigen kunnen! Bedankt voor de zeer leuke tijd samen! 

Op 26 mei is Frederike Zielman terecht geslaagd voor haar examen. Overtuigende rit, gepiekt op het hoogtepunt. Nu vooral veel blijven rijden en tijdig blijven plannen! Erg leuk om jou te helpen richting rijbewijs, ik heb er veel plezier aan beleefd!  

Op 22 mei is Thies van der Zande zeer terecht geslaagd! De 1e keer pech met de beoordeling, nu echt een lekkere rit gereden. Goed niveau (en dat je kon sturen wisten we al van het karten). Bedankt voor de leuke uren samen, we komen elkaar vast nog wel tegen!

Op 18 mei is Lisa Vissers geslaagd. In navolging van al jouw nichtjes heb je ook een prima rit neergezet. Let wel op bij het uitstappen (en vergeet je dode hoek nooit meer, haha). Heel veel succes en plezier zonder mij, het ga je goed! Bedankt voor alles.

Op 3 mei is Iris van Kemenade geslaagd. Wat later begonnen met rijlessen, maar je hebt het toch in een ruim half jaar prima afgerond. Het uur voor het examen prima, het examen zelf minder goed gereden maar zeker een voldoende! Heel veel succes alleen, bedankt voor het vertrouwen en de leuke tijd samen.

Op 2 mei is Lieve Steenberghe terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Prima rit (met schoonheidsfoutjes), en zeer zeker in staat om alleen verder te gaan. Door de knieblessure heeft het iets langer geduurd, maar het resultaat is top. Bedankt voor alle leuke uren, heel veel plezier en succes zonder mij! 

 

Op 20 april is Lisa van Kaathoven na een sterke examenrit geslaagd. De juiste focus op het goede moment, zowel bij de TTT als bij het examen. Probeer deze focus vast te houden zodra je alleen op pad gaat. Bedankt voor de zeer leuke uren samen. 

Op 29 maart is David Wijsman (zeg maar meneer...) geslaagd. Tijdens het examen de goede focus hebben is presteren op het juiste moment. Probeer deze focus vast te houden. Heel veel succes alleen, vooral veel blijven rijden. Leuke tijd gehad samen, bedankt!

Op 22 maart is Timo Zoestbergen geslaagd. In het begin van de rit een foutje, maar verder overtuigend gereden. Blijf jezelf altijd controleren, dan komt het zeker goed. Bedankt voor de leuke uren (ook tijdens het karten).

Op 20 maart is Lenn Crooymans terecht geslaagd! Blijf de nodige rust pakken, en je gaat jezelf prima doorontwikkelen. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen met het halen van het rijbewijs. Erg leuk! Heel veel succes en plezier alleen. 

Op 10 maart is Anne Vringer geslaagd voor haar rij-examen. Gestart bij een andere rijschool waar uiteindelijk de klik er niet bleek te zijn, daarna overgestapt naar mij! Je hebt er hard voor moeten werken, maar uiteindelijk is het een prachtige prestatie geworden. Ik ben supertrots op je doorzettingsvermogen. Bedankt dat ik jou heb mogen helpen met het halen van het rijbewijs. 

Op 13 februari is Reinout Bongers geslaagd. Met 2 examinatoren op pad, prima gedaan. De souplesse gaat naarmate je meer rijdt zeker toenemen, de zelfstandigheid zit er prima in. In relatief weinig lessen geslaagd, echt super gedaan (talentvolle familie)! Bedankt voor de leuke tijd, tot op de tennisclub!

Op 8 februari is Selien Tax geslaagd na een gezellig examen. Prima gereden en een goede planning bij de clusteropdrachten. Blijf deze rust vasthouden en je gaat je prima verder ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd samen, we blijven elkaar in onze straat zeker zien!

Op 7 februari is Fleur Swagemakers zeer terecht geslaagd. Spanning onder controle, volgens de examinator zeer overtuigende rit. Erg leuk om jou te mogen helpen met het halen van het rijbewijs. Leuk dat je met je vader nog op de koffie bent geweest, ook bedankt voor de lekkere wijn!

Op 6 februari is Casper Slaats geslaagd. Je hebt met een degelijke rit 2 examinatoren (mentor-examen) weten te overtuigen. Zeer soepel door de rijopleiding heengegaan, nu lekker alleen verder. Bedankt voor alles!

Op 18 januari is Marcela Rosheuvel geslaagd voor haar examen. Flink wat spanning, maar in totaal goed genoeg om alleen verder te mogen. Blijf vooral gefocused en blijf waar nodig echt de rust pakken. Je zult merken dat je per keer dat je rijdt jezelf beter gaat ontwikkelen. Heel veel succes en nogmaals van harte gefeliciteerd.

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl