www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2014!!!!!!!!!!!!!

 

In 2014 zijn er 32 kandidaten geslaagd. Het totaal komt hiermee op 79. Allen van harte gefeliciteerd!

Slagingspercentage 2014:

1e examens: 56-60%

herexamens: 90-95%

 

Op 11 december is Charlot Bähler geslaagd! Veel snelweg gezien richting Best en terug, veel rijstroken gewisseld. Terecht geslaagd, je hebt genoeg capaciteit om alleen (eerst nog even met je ouders) verder te gaan. Bedankt voor alle gezellige uren, heel veel succes verder.

Op 2 december is Rens Knoben zeer terecht geslaagd voor zijn rijbewijs. Ondanks de spanning echt een prima rit gereden. Dommelen naar Eindhoven en terug gaat jou zeker lukken, op de overige stukken goed vooruit blijven plannen. Heel veel plezier met je rijbewijs, bedankt voor de gezelligheid.

 

Op 12 november is Lena Gijsbrechts geslaagd voor haar rijbewijs. Na een redelijke tussentijdse toets heb je het prima afgemaakt, heel veel plezier en succes alleen! Bedankt voor het vertrouwen en voor de leuke tijd samen. Succes met je nieuwe studie.

 

Op 4 november is Luke Janissen geslaagd voor zijn rijbewijs. Een prima rit met een zeer dubieuze actie (mede door de stress van het examen), maar deze is je gelukkig vergeven. Je zult jezelf alleen prima redden, heel veel succes en plezier zonder mij. Bedankt voor de leuke tijd samen!

 

 

Op 20 oktober is Koen van Wershoven na een prima examen geslaagd voor het rijbewijs. Een zeer soepele rij-opleiding, je pikte de stof snel op. Je brengt hiermee het totaal op 75 geslaagden. Heel veel plezier ermee (1e half jaar nog wel met je ouders)! Bedankt voor de leuke uren samen. 

Op 2 oktober is Nina Hoek van Dijke geslaagd voor haar rijbewijs. Hard voor geknokt maar zeer terecht gehaald. Nu lekker veel blijven rijden, de souplesse wordt dan almaar beter. Bedankt voor het vertrouwen in mij, ik heb er zeer veel plezier aan beleefd om jou te mogen helpen met het halen van het rijbewijs.

Op 24 september is Simon Jenneskens geslaagd na een zeer goed examen. In het begin wat startzenuwen, maar na enkele bochten een prima rit neergezet. Nu lekker zonder mij verder, komt zeker goed. Tot snel op de tennisbaan voor een revanche! 

Op 15 september is Daniek Lemmen geslaagd. Op het examen last van enkele door rood rijdende fietsers, verder echt heerlijk examen. Blijf de rust van de zaterdag voor het examen in jouw rijden houden, was echt zeer goed niveau. Bedankt voor de leuke tijd, ook succes in Maastricht!

Op 11 september is Manon Jeuken geslaagd voor haar rijbewijs. Blijf alles tijdig ontdekken, lekker niveau gehaald bij de rijlessen en het examen. Heel veel succes alleen, ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor de zeer leuke tijd, we zullen elkaar nog regelmatig in de straat tegenkomen.

 

 

Op 5 september is Lucas van Maaren geslaagd! Net op tijd de benodigde rust gevonden, prima examen. Blijf deze rust en focus vasthouden en je zult je heel goed gaan ontwikkelen. Heel veel succes met je studie in Maastricht. Bedankt voor de leuke tijd.

Op 25 augustus is Lotte Schrander geslaagd voor haar rijbewijs. Als zelfstandige opdracht richting huis rijden ging prima, ook daarna heerlijk relaxed blijven rijden. Super gedaan! Bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid, heel veel succes met je nieuwe studie. 

Op 19 augustus is Jenny Fooij geslaagd voor haar rijbewijs. Het inzetten van een faalangst-examen is een prima keus geweest. Normaal gesproken heerlijk druk, tijdens het examen heel relaxed. Super gedaan! Heel veel succes met je nieuwe studie in Nijmegen.

Op 13 augustus is Jeroen Wiezer geslaagd voor zijn rijbewijs. Het uurtje vooraf niet briljant, het examen was zeker goed genoeg! Ik heb er alle vertrouwen in dat jij je zeer goed gaat ontwikkelen. Bedankt voor de leuke tijd, heel veel succes alleen (in de Mini)! 

 

Op 17 juli is Luc Manders zeer terecht geslaagd voor zijn rijbewijs. Soms een beetje te haastig, maar verder prima inzicht in het verkeer. In amper 4 maanden het rijbewijs binnengehaald, ik heb je met zeer veel plezier hierbij geholpen. Bedankt voor de leuke tijd, tot snel weer (mountainbiken?) 

Op 24 juni is Cathelijn Swagemakers geslaagd voor haar rijbewijs. Net op tijd gewend om de nacontrole te blijven doen (ook vooral blijven doen), prima examen. Leuk om te zien dat er vrijwel geen sprake was van stress. Nu nog een half jaar met je ouders rondrijden, daarna alleen de weg op. Bedankt voor de zeer leuke uren!

Op 23 juni is Anke Haerden geslaagd voor haar rijbewijs. Net voor je 18e, dus prachtig uitgekiend! Veel talent, zorg wel dat je jezelf niet voorbij rijdt. Lekker rustig blijven naderen, heel veel plezier zonder mij. Jammer dat ik je moet missen, ik vond het zeer fijn om jou te mogen begeleiden naar het rijbewijs!

Op 18 juni is Jasper Verhoeven geslaagd voor zijn rijbewijs. Veel spanning bij het examen, maar goed genoeg om het rijbewijs mee te krijgen. De dag voor het examen zal ik niet vergeten, echt sublieme rijles! Bedankt voor de leuke tijd, het ga je goed.

Op 17 juni is Mariëlle van Leuken geslaagd. De rit was heerlijk rustig, blijf deze rust vooral vasthouden. Bedankt voor de leuke tijd samen. Ik hoor via jouw nichtje nog wel hoe het rijden zonder mij gaat. Heel veel succes met je studie!

Op 14 juni is Julia van Leeuwen geslaagd voor haar rijbewijs. Een onrustig begin, maar na de bijzondere verrichtingen ging het heerlijk. Duidelijk doel voor ogen, in slechts enkele maanden het rijbewijs gehaald. Super! Zorg dat je niet teveel nadenkt bij het rijden, niveau is prima. Succes met het beroemd worden!

Op 14 mei is Annefleur Span ondanks enige onnodige stress zeer terecht geslaagd. Het benodigde vertrouwen is net op tijd gekomen, echt super gedaan. Bedankt voor je heerlijke drukke aanwezigheid, ik zal het gaan missen. Veel succes alleen! 

Op 12 mei is Guido Verhaegh geslaagd voor zijn rijbewijs. Theorie heeft even geduurd, maar daarna is het supersnel gegaan. Goede tussentijdse toets, week later al een lekker examen gereden. Heel veel plezier ermee, succes met je studie. 

Op 1 mei is Rowan Timmermans geslaagd voor zijn rijbewijs. De rit was aan de haastige kant, maar wij weten allebei dat je een behoorlijk hoog niveau kunt halen. Zorg voor rust en een goede focus, dan ga je jezelf prima verder ontwikkelen. Bedankt voor de leuke uren samen.

Op maandag 28 april is Sander Slaats zeer terecht geslaagd voor zijn rijbewijs. Prima rit, alleen het floraplein kan een stuk mooier. Super gedaan, met weinig lessen snel op een prima niveau. Veel plezier met je (brommer en auto) rijbewijs.

Op 3 april is Doris Brandon geslaagd voor haar rijbewijs. In het begin niet geweldig, maar gedurende de rit ging het beter en beter. Super gedaan, nu lekker 2 maanden met je vader op pad. Bedankt voor de leuke tijd, heel veel plezier en succes zonder mij.

Op 1 april is Lars Koekenbier geslaagd. Alles zeer zelfbewust en weloverwogen uitgevoerd. Nette rit, nu lekker veel blijven rijden en vooral jezelf niet op laten jagen. Bedankt voor alle leuke uren.

Op 31 maart is Esther Arensman terecht geslaagd voor haar rijbewijs. Stevig doorgereden, maar toch alles onder controle weten te houden. Heel veel rijplezier zonder mij, ik heb het erg leuk gevonden om jou te mogen helpen met het halen van het rijbewijs. Tot snel bij de tennisclub. 

Op 19 maart is Maartje Severens geslaagd! Alleen met de examinator op pad, prima rit gereden. Hij had geen enkele twijfel. Heel veel succes alleen, maar laat je vooral niet opjagen. Bedankt voor de fijne uren samen.

Op 12 maart is Mirte Vogels met overtuiging geslaagd voor haar rijbewijs. Parkeren kan iets mooier, verder een prima rit gereden. Goed om te zien dat de je de zenuwen goed onder controle hebt gehouden. Heel veel plezier zonder mij, bedankt voor de fijne maanden.

 

Op 4 februari is Sanne Vercauteren geslaagd voor haar rijbewijs. In 2 maanden veel gelest om voor de reis naar Peru klaar te zijn, missie geslaagd! Super gedaan, bedankt voor de hele leuke uren samen. Als je na je reis behoefte hebt aan een opfrisles mag je me altijd bellen. Veel plezier met je rijbewijs in Peru.

 

 

 Manon Bastiaans is de 50e geslaagde!!!! Op 19 januari is ze vol zelfvertrouwen (ze had de slingers voor de foto zelf al meegenomen) geslaagd, nu alleen nog wat verder vooruit plannen. Veel plezier alleen, bedankt voor de zeer leuke maanden. Succes met je studie!

 

 

 Op 14 januari is Sanne van Diepen geslaagd! Prima rit, alleen onnodig remmen voor kinderen hoeft niet, haha. Superieure nacontroles, zeker blijven doen. Ik heb het erg leuk gevonden om samen met jou te lessen, veel plezier zonder mij.

 

Op 7 januari is Iris Verhoeff geslaagd voor haar rijbewijs. Zeer goed gedaan, nu lekker alleen de weg op. Regelmatig even de snelweg op, het zelfvertrouwen zal steeds groter worden. Bedankt voor de fijne tijd samen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl