www.rijschoolnijkamp.nl

Geslaagd in 2013

Van harte gefeliciteerd!

Prachtige resultaten in 2013:

38 geslaagden!

1e examens: 70-75% 

herexamens: 76-80%

 

Op 30 december is Margot Diemel geslaagd voor haar rijbewijs. Het vooruitplannen kon wat beter, maar je hebt een prima oplossend vermogen. Samen hebben we het zelfreflectieformulier perfect ingevuld. Ik heb het heel erg leuk gevonden om met jou te mogen lessen, bedankt voor de leuke tijd. Veel succes met de sportopleiding.

Op 19 december 2013 is Tara Veldhuizen geslaagd. Erg leuk dat je na meerdere proeflessen voor mij hebt gekozen. Bij de TTT mocht je nog wat nieuwsgieriger worden, het examen is prima verlopen. Veel succes en plezier met het rijden (samen met je ouders). Bedankt voor de leuke tijd samen. 

 

 

Op 16 december is Luc Verhoeven geslaagd. Nadat de theorie eenmaal binnen was is het zeer snel gegaan. Volgens de examinator een zeer goede gevaarherkenning, echt lekker gedaan. Heel veel plezier met het rijbewijs, bedankt dat ik jou hierbij mocht helpen. Tot snel weer bij de tennisclub.  

Op vrijdag de 13e (december) is Julia van Beek geslaagd. Prima rit, alleen de clusteropdrachten kunnen iets logischer (maar dat wisten we al). Nu veel op en neer naar Venlo rijden met de teamauto. Bedankt voor de zeer gezellige uren, succes met de sportopleiding.

Op 10 december is Dionne Theuws geslaagd voor haar rijbewijs. De bediening ging iets minder dan normaal, maar alles prima in de gaten gehouden. Nu vooral veel zelf rijden, heel veel plezier daarbij. Bedankt voor alles, succes met je studie!  

Op 6 december is Daan van Berge Henegouwen geslaagd. Prima rit, lekker bewust van eigen kunnen. Alleen het zelfreflectieformulier was iets aan de hoge kant ingevuld. Nu maar snel de begeleiderspas regelen, veel plezier met je rijbewijs. 

 

Op 3 december is Gijs Kerremans geslaagd. Een examenrit in de zeer drukke ochtendspits, prima gedaan. Zelf licht verbaasd bij de uitslag, maar het was echt voor CBR normen een degelijke rit. In nog geen 3 maanden alles geregeld, heel veel plezier en succes met je rijbewijs! Bedankt voor de gezelligheid.

Op 30 oktober is Maxime Slaats geslaagd! Prima examen gereden, heerlijk alert. Geluksmuntje meenemen heeft goed gewerkt. Ik heb de rijlessen met jou altijd zeer plezierig gevonden, bedankt daarvoor. Veel succes en plezier zonder mij, tot snel weer bij Thes.

Op 24 oktober is Nikki Smulders geslaagd voor haar rij-examen! Na een redelijke tussentijdse toets een behoorlijk examen gereden. Beetje meer zelfvertrouwen over het rijden mag je zeker hebben, maar dat komt vanzelf. Bedankt voor de leuke tijd samen, succes met je studie in Utrecht.

Op 18 oktober is Mariken de Wit geslaagd in Mierlo. Lekker examen gereden,alleen parkeren kan iets mooier. Geen enkele twijfel over de uitslag! Nog even met je ouders op pad, vanaf december alleen rondtoeren. Mariken, bedankt voor de leuke maanden samen en veel succes met het maken van je studiekeuze.

Op 16 oktober is Reneé Faszbender geslaagd voor haar rijbewijs! Net enkele maanden 17, en nu al een rijbewijs. Super gedaan. Nu veel met je ouders op pad, succes met je studie in Deurne. Bedankt voor je leuke kaart!

Op 1 oktober is Gijs van Berge Henegouwen terecht geslaagd voor zijn rijbewijs. Bijzondere verrichtingen kunnen mooier, maar verder prima rit. Lekker overtuigd van eigen kwaliteiten, zonder overmoedig te worden. Hou dit vast en bij deze veel succes in de toekomst. Bedankt voor de gezelligheid!

 

Op 24 september heeft Evita van Dam haar rijbewijs behaald. Veel gelest bij een andere rijschool, daarna samen goed in structuur leren rijden. Jammer dat we elkaar niet eerder hebben ontmoet, ik ben blij dat ik je het laatste stuk heb mogen helpen! Bedankt voor alle leuke uren, kom graag een keer naar een concert kijken (zeker als je wereldberoemd bent). Veel succes alleen.

Op 12 september is Lonneke Wiezer na een prima rit geslaagd voor haar rijbewijs. Het grootste deel van de rij-opleiding elders gevolgd, samen kort maar krachtig afgerond! Blijf de rust in het rijden houden, heel veel plezier alleen. Van harte gefeliciteerd!

Op 27 augustus is Charlotte Lahaije geslaagd voor haar rijbewijs! Heerlijk om te zien dat je op de examendag precies hetzelfde bent als tijdens de rijlessen. Soms licht chaotisch, maar een lekker examen gereden. Blijf alert rijden zonder mij, bedankt voor de fijne tijd samen! 

 

 Op 15 augustus is Thomas van der Sijs geslaagd voor zijn rijbewijs. Precies op tijd de heerlijke rust gevonden om een prima examen te rijden. Goede rit door een zeer drukke ochtendspits, super gedaan. Van harte gefeliciteerd, heel veel succes met studeren in Delft!

Op 13 augustus is Maaike Erkens geslaagd! Na een zeer lang proces met veel examens en veel verschillende rijscholen is het ons samen gelukt om het felbegeerde rijbewijs te halen. Heel veel plezier ermee, succes met het alleen rijden. Laat de champagne maar goed smaken. 

Op 1 augustus is Martijn Kruijzen geslaagd voor zijn rijbewijs. Prachtig stukje fileparkeren, verder misschien wel wat te mooi willen rijden wat ten koste gaat van de doorstroming. In slechts 2 maanden en een beetje een complete rij-opleiding, echt super gedaan. Ik heb het zeer plezierig gevonden om jou in dit proces te begeleiden. Bedankt!

Op 11 juli is Lucas Marinelli terecht geslaagd voor zijn rijbewijs! Je hebt duidelijk laten zien dat je het "spelletje" snapt, waak er wel voor dat je jezelf niet voorbij rijdt. Bedankt voor je gezelligheid, we blijven elkaar zeker zien bij Thes. Succes met je nieuwe studie.

Op 27 juni is Esther Scheffers geslaagd voor haar rijbewijs! Een goed examen gereden, ook zeker voldoende zelfkennis om jezelf te blijven verbeteren. Nu lekker in de automaat rijden, als je weer eens wilt schakelen mag je gerust bellen :) Bedankt voor de leuke maanden, veel succes in Utrecht. 

Op 20 juni is Guus van Aarle geslaagd voor zijn rijbewijs. Een examen vol met humor, een heerlijke rit door het buitengebied gereden. De tips die er waren bij de tussentijdse toets heb je prima verwerkt, nu lekker alleen op pad. Guus, bedankt voor de leuke maanden samen!

Op 3 juni is Bente Kamp geslaagd voor haar rijbewijs. Lekkere rit gereden, alleen de bijzondere verrichtingen mochten wel wat eenvoudiger worden uitgevoerd. Bedankt voor alle vrolijkheid die je altijd met je meedraagt. Ik vond het zeer plezierig om met jou te mogen lessen. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Op 16 mei heeft Susanne Kuipers een prima examen gereden. Het was een zeer relaxte rit. Blijf wel altijd de nacontrole gebruiken. Susanne, bedankt voor de fijne tijd samen. Nu nog even de scriptie inleveren en het is echt een superweek voor je. Op naar een eigen auto, het ga je goed! 

Op 3 mei 2013 is Laura Vermeulen geslaagd. Net niet voor je 21e verjaardag, maar je hebt jezelf toch een prachtig cadeau gegeven. Geen foutloos examen, maar zeker goed genoeg om alleen op pad te kunnen. Nu lekker veel oefenen, ik hoop dat de spanning er nu een beetje van af gaat. Bedankt voor het leuke jaar, tot binnenkort op het terras.

 Op 3 mei 2013 heeft Sjoerd van Schoonhoven zijn rijbewijs bemachtigd! Volgens de examinator een lekkere rit, alleen de bijzondere verrichtingen mogen iets scherper. Super gedaan, naarmate er meer druk op kwam is het rijden steeds beter geworden. Veel plezier alleen, tot snel bij Thes. 

Op 25 april is Tom Beddows geslaagd! Het rijden was hier en daar aan de vlotte kant, maar desondanks alles prima in de gaten gehouden. Behoorlijk getalenteerd, nu lekker de komende maanden met je ouders het rijden verder ontwikkelen. Hartelijk bedankt voor de leuke maanden, het ga je goed! 

Op 23 april is Caroline Adang geslaagd voor haar rijbewijs. Heerlijk om te zien dat je ondanks de stress van een examen je dit goed onder controle hebt gehouden. Vervelend dat een touringcar op een gevaarlijke plek stopte, maar dit heb je zeker veilig opgelost. Caroline, bedankt voor de fijne tijd samen! Veel plezier alleen.

Op 15 april is Jule Mevis geslaagd voor haar rijbewijs. De basis gelegd bij een andere rijschool, en bij mij prima afgerond. Vanaf nu zonder de stress van examens lekker alleen op pad. Leuk om je te leren kennen, veel succes verder!  

Op 11 april is Joost de Vries voor zijn 1e examen geslaagd. Super gedaan, het inzicht is prima! De souplesse komt vanzelf, bedankt voor de gezellige uren samen. Ik wens je veel succes met het rijden en zeker ook met het afstuderen.

Op 4 april is Marjanne Stevens geslaagd! Ondanks de onnodige onzekerheid voor haar 1e examen bij mijn rijschool geslaagd! Zeer goed gedaan, laatste keren ook een sterk stijgende lijn bij jou gezien. Ik ga jou en al je geluiden missen, heel veel plezier en succes met je rijbewijs.  

 Op 19 maart is Jannah Gerritsma in Mierlo geslaagd (in samenwerking met rijschool Sanne van der Net). Nadat het 1e examen door sneeuw niet doorging, is het bij de 1e echte poging zeer goed gegaan. Hard remmen hoort er zeker bij! Je hebt het verdiend, maar blijf wel voorzichtig. Bedankt voor de leuke uren, het ga je goed.

Op 14 maart is Bas Santema geslaagd. Je hebt het supersnel geregeld, slechts 20 lessen nodig! Een record dat wel even zal blijven staan. Goed examen gereden (alleen het laatste restje brommermentaliteit mag er nog uit volgens de examinator). Bedankt voor de fijne lessen, gefeliciteerd!

Op 5 maart is Arjan Duindam geslaagd! Vanaf nu lekker op pad met je eigen mercedes, dik verdiend. Blijf rustig naderen, bedankt voor je vertrouwen en gezelligheid. Van harte gefeliciteerd.

Op 28 februari is Mahmoud geslaagd! De eigen wil die er al was tijdens de opleiding kwam op het examen duidelijk naar voren. Goed uitgestippeld traject, zeer zelfstandig gereden op het examen. Bedankt voor de leuke uren, succes met je cafe! ("de hoogste tijd" voor het rijbewijs). 

 Op 8 februari is Fleur Verhaegh op zeer overtuigende wijze geslaagd voor haar rijbewijs. Bij de tussentijdse toets al op examenniveau, vervolgens zeer goed afgerond. Fleur, bedankt voor de overstap naar mij, ik vond het zeer aangenaam! 

Op 4 februari is Michelle Lahaije geslaagd. Amper 3 maanden na de 1e rijles een zeer stabiel examen (alleen uitstappen is lastig, haha). Van harte gefeliciteerd, succes met de reis richting wintersport! Fijn dat ik je mocht helpen met het halen van het rijbewijs, bijna jammer dat het zo snel voorbij is.

  Op 30 januari is Melissa Greveling geslaagd! De 1e rijlessen bij een collega gehad, maar daarna in sneltreinvaart richting rijbewijs. Het vertrouwen is precies op tijd gekomen, veel succes alleen. Bedankt voor de gezelligheid!

  Eveneens op 30 januari is Yentl van Bakel geslaagd voor haar rij-examen. Super dat je doorgezet hebt, prachtig resultaat! Veel veilige kilometers zonder mij, ik heb er alle vertrouwen in. Bedankt voor de fijne tijd samen.

 

 

 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl