www.rijschoolnijkamp.nl

  Geslaagd!!!!!!!

 

 Het 1e jaar heeft 9 geslaagden opgeleverd. Allemaal van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie allen veel veilige kilometers. Bedankt voor de prachtige cijfers die gepubliceerd gaan worden bij het CBR (vanaf eind januari 2013 zichtbaar op de www.cbr.nl). Het slagingspercentage van de 1e examens staat op 62,5%, dat van de herexamens op 100%!

 

Op 24-12-12 is Bob Schut geslaagd. Het 1e examen was helaas uitgesteld door teveel sneeuwval, maar nu een prima examen gereden. Het mag iets rustiger, maar dat komt zeker goed. Bedankt voor de gezellige ochtenden op zaterdag!

 

Op 12-12-12 om 12.00 opgehaald en geslaagd. Prachtige datum, prachtige uitslag. Elsbeth Jenneskens, zeer goed gedaan. Degelijke examenrit ondanks de stress die een examen met zich meebrengt. Bedankt voor de heerlijke onbevangenheid die je altijd met je meedraagt. Heel veel plezier en succes met je rijbewijs!

 

Op 5 december is Adisa van Dijk geslaagd voor haar rij-examen. De allereerste leerling van mijn rijschool in 1 keer geslaagd. Hellingproef zat een beetje tegen, maar verder prima gedaan. Echt super! Bedankt voor de gezelligheid, ik wens je veel veilige kilometers.

 

Op 18 oktober is Jaap Steensma in Mierlo geslaagd voor zijn examen. Hoewel het examen misschien iets te vroeg gepland was heb je jezelf prima gered. Met het toverwoord "rust" zul jij je ontwikkelen tot een prima chauffeur. Bedankt voor de fijne lessen (het wijntje smaakte prima!). 

 

Op 1 oktober is Vicky Vercauteren geslaagd. Ondanks de spanning die het examen op kan leveren heb je een prima indruk achtergelaten. Invoegen op examen was iets minder briljant, maar zeker zelfstandig opgelost. Je hebt het verdiend, van harte gefeliciteerd. 

 

Op 10 augustus is Carolien Arensman geslaagd! Super gedaan! Lekkere rit gereden, je mag er trots op zijn. De rit naar Zaltbommel na je examen ging prima. Heel veel plezier met je rijbewijs en succes in Delft.

 

 Chanelle van de Laar is op 26 juli (in Mierlo) geslaagd voor haar rijbewijs. De voorsprong die je had met je "karretje" heb je prima gebruikt om binnen enkele weken het rijbewijs binnen te halen. Super! Nu op zoek naar een echte auto. (met dank aan Sanne van der Net van NXXT)

 

 

 Florine Marinelli is op 6 juli op superieure wijze geslaagd voor haar rij-examen. Florine, van harte, jouw zelfstandigheid heeft geleid tot een zeer goed examen. Erg fijn om jou hierbij te hebben mogen helpen.

 

 Chloë van Lierop is op 1 juni geslaagd voor haar rij-examen. Als allereerste leerling meteen slagen, prachtig! Fijn dat je hebt "gewacht met het halen van je theorie" totdat ik een eigen rijschool ben gestart. Nu lekker in de regio oefenen en vervolgens naar Amsterdam. Chloë, bedankt voor de fijne uren samen!

 VAN HARTE GEFELICITEERD, EDWIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijschool Nijkamp | info@rijschoolnijkamp.nl